sådärja. jag är en kändis.

..haha nu är jag en celebritet. Skulle hem från SVT idag och eftersom dom håller på med inspelningarna av Vi i femman i studio 1 så kryllade det av barn vid stora ingången!
när jag går förbi, kutar alla plötsligt fram och jag är omringad av hundratals barn med anteckningsblock och penna i högsta hugg!!
"Visst e du kääänd?!" "Du e kändis va!?" haha det kliade i fingrarna att säga "javisst, joda jag e väl ganska känd så att säga.. !" och öva autografen på 104 små anteckningsblock med pokémon och barbie på. meeen jag höll faktiskt på att missa bussen.

förövrigt hade vi Världens Starkaste man i studion idag, Magnus Samuelsson. han är verkligen ENORM haha. våra gästfotöljer för barn va ju lite i minsta laget kanske. han verkligen duckade för att gå in i studion haha!
Jag ville egentligen bara säga: LYFT MEJ!!!  men sen gjorde jag inte de.. hur coolt att bli lyft på raka armar!?
ska be min Megatron-bror pröva när jag kommer hem. han kan ju typ lyfta upp sig själv i fötterna, med händerna.
haha.

känns som mitt liv har lite mer HOPP just nu. och vad lever man på om inte.?
haft första sambo-middagen med sofy, tacos. vilken ängel hon e verkligen.

nu mer sex&the city!! måste ta tag i mitt projekt, hjälp.

Later/Hast.
  

love.

..det finns hopp!

jag säger bara det: än finns det hopp för mänskligheten!!
och det säger jag av följande anledning..
igår flyttade jag från rummet på Gärdet ut till Sofy på Lidingö. Jag hade då en ENORM väska, en proppfull dataväska, min handväska och en kasse.. hmm. från lägenheten på Gärdet är det det brantaste uppförsbacke du kan tänka dej, med kullersten dessutom!! Och hos Sofia på lidingö är det en extrem nedförbacke och sedan e extrem uppförsbacke att kompensera för detta..(!). detta var alltså vad jag hade att vänta med mitt "lilla" bagage..
och som om det behövdes någon grädde på det här moset, så var det även TOTAL SNÖSTORM!!!?
hjälp mej tänkte jag. och vad sker? I min första uppförsbacke kommer en vänlig karl och undrar om han kan hjälpa mej?
(Tack Gud, tänkte jag) men försök me det, väskan väger 100kg.. men karln BÄR upp den för hela backen!!
dagens hjälte, och jag blev så glad och till mej så jag berättade hela mitt livs historia på vägen upp, sen kunde jag inte andas.
ok. one hill down, two to go... släpar mej på tunnelbana och buss ut till lidingö. förbereder mej mentalt för backarna som återstår. börjar gå och noterar att det blir tyngre och tyngre att släpa min väska.. jag tittar bak och får se: en SNÖHÖG! som bildats framför min väska. hjälp mej tänkte jag, igen. och vad sker?
en volvo combi stannar en halvmeter bort och en trevlig karl frågar om jag ska upp för backen?
(tack tänkte jag) JAAAAA sa jag. så mannen i fråga kör mej fram till dörren(!) och önskar även trevlig helg utöver detta!!

säger det igen: Det finns hopp för mänskligheten!! än finns det män som förstår att hjälpa vackra damer i nöd.

i övrigt va min fredag helt fantastisk. grymt rolig dag på jobbet, spelade in massa webb-unika klipp och jag fick va statist haha. På kvällen smet jag och Sophie in på genrepet för Let's Dance, där satt vi på första parkett och njöt av en förstklassig show!! kan dock inte förstå att den där jätten vann, Lailas sista nummer va ju out of his league så att säga..,

mötte sophie på stan idag, och handlade en klänning på Beoynd. helt underbar såklart, och även ett par skor jag längtat efter länge! perfekt dag so far, men vad väntar nu e fråga..

säger som Elvis: "We're caught in a trap, I can't walk out, because I love you too much baby. Why can't you see, what you're doing to me..." han va bra den där Elvis.

va tvungen att köpa en nagelfil på H&M för att få presentkort på 100. så nu får jag väl lov att fila naglarna då..
Later/Hast.

what to do.

vet inte vad jag ska säga. mer än att jag verkligen trodde. på det här.

so what to do now..

Jag orkade verkligen inte spendera en hel kväll med mej själv, mina tankar, och ingen middag i världens minsta lägenhet igår. Så jag tog en sväng till fridhemsplan där världens bästa malin väntade med köttbullar och spagge.
jag mycket det gör, när jag tänker efter, att bara vara nära nån. man behöver inte ens prata egentligen, även om det pratades en hel del hos fröken hedman just igår!
thankyou!

idag ska jag, Malin och Sofie på afterwork. tre framtida storheter samlade runt ett bord för en kväll. looking forward to that.
innan dess ska jag sofie och Markus bara styra upp lite jättesåpbubblor med en rockring och en barnbassäng..
en helt normal dag på jobbet. kommer i direktsändning sen, kl.18.00 i Barnkanalen!!

juste. krockar hela tiden med folk från Let's Dance i studiogången. Tony Erwing va totalt omöjlig att förstå som vanligt, hans kollega hade väldigt söta barn som ville se boli-verkstan. och Magnus aka Världens starkaste man - han e verkligen GINORMOUS!!!! huuuuge :D

nej en frukt innan sändningsdags. fokus Ella Hast.
Later/Hast.

...

better not be true.

Bolibompa it is!!

Bolibompa vilket underbart ställe!!!
Jag får redan ångest över att jag bara har 4 veckor kvar där..!!! fy va deppigt.

Men vilka veckor! ett så roligt ställe som sin arbetsplats? jo jag tackar jag. Dessutom huserar där ytterligare två praktikanter just nu, som e totalt loveable!! vilka pärlor!!
Vi hade en mkt intressant Tacomiddag igår på fridhemsplan.. aldrig kan jag lova har det skvallrats så mycket om Barnprogram medmera... vilken helkväll haha.

igår hade dom tydligen skjutit nå nere i tunnelbanan här på Gärdet.. helt galet, blod i hela rulltrappan och även nere på perrongen. nåt gängbråk tydligen för de va vakter överallt och X antal grabbar uppradade mot väggen med händerna bakom huvudet.. :/ Kul också när inga tunnelbanor stannade vid Gärdet bara för de, och eftersom jag som vanligt inte har nån aning om vart jag befinner mej var jag tvungen å vänta istället för att försöka hitta nån buss lr liknande..

mötte upp Elrico och co på stan idag, råkade visst gå in på Beoynd Retro.. skit också jag hittade värsta klänningen som jag av nån anledning INTE kunde inhandla för mina 79.50 på kontot haha. så blir nog en vända på stan på onsda när pengarna kommer in.. bra ella, så du inte har nåra pengar igen sen.

nej nu ska jag ta mej ut till Vallentuna och hela Fam. Hast som är där. v iska fira min älskade mor som fyllde år i torsdags! Grattis älskadeälskadeälskade mamma. vad skulle jag väl göra förutan dej?

Later/Hast.MAT.

VARFÖR lagar precis ALLA i detta huset mat precis när jag kommer hem? huh?
det är en total konspiration emot min förakt för det gemensamma köket.. men jag ger mej ICKE!!
kommer icke att beträda gemensam matmark innan det krisar rejält. ett som e säkert!

förövrigt e jag totalt desperat efter LAGAD MAT. med biiitar ii..!! tänktänk. efter all denna soppa utan bitar.
MEN jag har hört att det snart knackar på min dörr, en het karl med lite thai-mat, får man önska sig de? :)
till helgen blire ändring. Imorgon har 3 galna Bolibompapraktikanter slagit sina helghuven ihop för att laga lite krubb osv. bra intiativ där! Jag och (Mini)Malin ska även träna järnet på svt gymet först, med en sköön bastu och chokladmask som avslut.(ansiktsmask that is)

och på lörda govänner kommer heeeela familjen Hast ner till sthlm. synd för storstaden att dom inte tar betalt per person som passerar tullarna, för då hade de blivit STORklirr i kassan kan ja lova!!
ska fira mamma på lörda och äta hennes gudomliga chokladkaka. (jag känner smaken i min mun redan jag svär.)
ska även träffa Hanna igen :)

jag älskar mitt liv!! säg de om ni kan.

såhär kul har vi de på Boli när vi inte gör massa slitjobb..
Jag och Raaz.
 

haha jag har tydligen fått muskler in advance så att säga, bara genom att tänka på att gå till gymet.. ;)

Later/Hast.jag är värdelös.

hahahhahahahaha. ursäkta men jag sitter faktiskt å skrattar högt för mej själv här i lägenheten!
och åt mej själv dessutom!! hahahaha.

kom just att tänka på häromdan när jag förväxlade ett Tigerbalsam med Lypsyl..!!!!!!!!!!!

TIGERBALSAM PÅ LÄPPARNA!!!! åååh de sved, jag typ grät och skrattade om vartannat. de gjorde ju ont, men herregud va kul de va!! :D
även min omgivning fick sitt lilla roliga, varsegoda den bjöd jag så att säga på!

kom å tänka på en kille i London också som jag och Anna träffade i en Taxi(underskattat ställe), han frågade vart vi kom ifrån och jag svarade att vi va från Sverige.
2min senare säger han: OH, so you're from Sweden..! HOW'S THAT WORKING OUT FOR YOU!?
hahah doh.

har nu på tre dagar lyckats med att bara besöka det gemensamm köket 1 gång. det tycker jag är en framgång. färdigmat - there's a new customer in town!
ännu en undebar dag på Bolibompa idag. gjorde kvällssändningen och vi körde en disco-snigel grej som bland annat innehöll "lilla snigel" på finska.. no further questions..

jag ÄLSKAR nya NIKE reklamen!!! loove it. enjoy:


tyvärr e detta inte hela. men den finns på youtube! asgrym.

nu ska jag sova. I love my life. finns bara en detalj som behöver ses över. en dessvärre ganska MAJOR detalj dock..
hur länge orkar jag.

Later/Love Hast.

storfrämmande i korridoren..

satt här på kontoret med Rasmus och såg tre svarta mercedes glida in på parkeringen utanför.. ut kliver tre biffiga vakter och en kostymklädd herre. Senare kommer ännu en stekig stadsjeep och ut kliver en dam med tre svartklädda män i följetåg. så trevligt tänkte vi, vilka kan de va.
men ja som ser som en kråka på mer än 1m avstånd insåg inte vilka de va, förään jag krockade med dom i korridoren och höll på att bli nedslagen och anhållen på köpet. take a chill pill.. :)

visade sig dock att det var självaste Fredrik Reinfeldt samt  Mona Sahlin som skulle upp en trappa till Aktuellt.
kanske tycker i smyg att dom passar bättre i Bolibompa..
Sen de här me att deras säkerthetskillar, som ska föreställa "civilklädda" går omkring i svart rock och alltid e skalliga så man ser att dom har earpiece och radio. DET kallar jag diskret.
ännu mer diskret är förstås att komma glidandes i idel svarta mercedesbilar med tonade rutor, i ett tåg.. nja arbeta lite på säkerheten samt diskretionen där grabbar! tips.

ska upp på redaktionen för en lunch snart. ska bara ta tag i den här Teliatanten först, måste ringa och jag vet att jag kommer få ett utbrott på en människa som inte ens excisterar. ska nog använda richards megakod så man kommer så man kommer fram på en gång.. kan dom förtjäna.

Laters/Hast

I'm back..

jag e tillbaka!!

haha i sthlm och på Bolibompa där jag hör hemma! dessutom har jag Honom nära så nu leker livet allt litegrann.

Sofias (adolfsson) väldigt snälla pojkvän Erik, bor just nu med henne eftersom jag slaggar i hans lägenhet på Gärdet.
och för er som missat nåt så ligger gärdet skööönt nära tv-huset vilket gör att jag kan sova läänge på morronen!
thankyou. enorm skillnad mot för London också.. när jag gick upp 05.45 som senast! jeeez.

lördagkvällen va riktigt lyckad! återförenad med mina grabbar, men vi saknade Jesper och Emma för en total Skepp-kväll. (försökte ge melodifestivalen en chans men fel låt vann som vanligt så nu e de slut me de. heja robinson som FINALLY e tillbaka på lördag.)
dock dök en annan Emma in och förgyllde tillställningen. Fröken Nyberg som inte gått ut i Sandviken sen studentfesten, typ ;)
började hos richard, körde en ordentlig dance-off på Lobby, och avslutade med en traditionell Mansion-macka.
haha Jesper se upp, The new Hef is in town! ;D

lite pics.


alltså än en gång har jag fått nippran på Telias kundsvar.
alltså jag orkar inte ME förinställda tanter i telefon längre!
dom går mej på nerverna och dom kommer aldrig till sak! dessutom råkar jag alltid slå en lite pluttsiffra fel, lr skrika nåt argt precis när ALL viktig information ges, så jag kommer aldrig fram!!?
tur att min hjälte richard jobbar på telia. och han e ingen tant heller, surprise.

Första dagen på Boli idag, de va så kul å träffa alla igen! Raaz på rekvisitan, vi e ett team! och resten av folket på redaktionen, härligare gäng får man leta efter. gick hem idag och tänkte.. har jag jobbat? kallas det där jobb? att göra det man tycker e så galet kul, umgås me sköna människor och äta sushi till lunch? ge mej det som permanent liv!!! tackarrr.

kollade mitt konto nyss. KUL att jag äger hela 201.50kr. svälta tills den 25e och planka i tunnelbanan, haha.
tacka vet jag filminspelningar i London med gratis hotelfrukost och lunch! :)

nej nu e de CSI NY.
sista har jag hört?

hoppas han kommer förbi senare. bara saknat han närbvaro i 8 veckor nu så..

ps. LITEN detalj sofia glömde nämna när hon berättade om lägenheten... de e gemensamt kök!!!!
om my god. jag som hatar att göra mat i vanliga fall, och som även e totalt talanglös på de. jag VÄGRAR laga när andra tittar på och kritiserar min " matlagning" inombords!!! never. ever.
så nu får jag leva på frukt, nötter och annat man kan förvara i rummet. fint ella.

Later/Love Hast.


I ain't missin you at all...

saknar jag London redan? ja de gör jag. Tröttar sverige ut mej redan? ja de gör de. gaaaasch.
Ska dock hem till Stockholm på sönda, för att göra 5 veckor på mitt älskade bolibompa!! känns lika roligt som vanligt..
kanske till och med lite mer excited denna gången..? av någon anledning..

Herre min skapare, shopping är så tillfredställande! vad är det för fel på den kvinnliga delen av befolkning(och möjligen 5% av den manliga aswell) på den här jorden?
Kineskvinnor går säkert och shoppar ris och färgglada tyger så fort dom få chansen.
Japanska kvinnor badar antagligen i tekniska onödigheter.
Afrikanska kvinnor handlar väl mangosar och papayor för allt de äger och har.
Amerikanska kvinnor köper pizza och kentucky fried chicken för halva sin inkomst.
eskimåkvinnor köper valspäck och sälögon att mumsa på.
finska kvinnor shoppar sig lite ny tomt fylld med välmående granar.
brasilianska kvinnor shoppar en ny rumpa eller varför inte lite nya ansiktsuttryck?
och kvinnor i London shoppar uppenbarligen KLÄDER!!

har aldrig sett så mycket folk med stil. många Sienna look alikes och det gillar vi, stort fan av Sienna som jag trots allt e.

shoppade häromdagen två av mina nya favoritsaker tror ja!! En asgrym pälsmössa
(lovar bättre bild asap.)
 samt två asheta rosa högtalare!!!!

måste bara flytta hemifrån snart så jag kan få nån bättre användning för alla underbara 50/60tals grejer jag samlat på mej. säger som Carrie dock, lägenheten kan va hur liten samt sliten som helst, bara det finns en Massive wardrobe! tackarr.

träffade Adde idag för en fika. alltid lika trevligt, och alltid lika sällan dessvärre! haha blir iaf en kväll med grabbarna imorn, samt en chockerad Emma som blivit lurad ut i skogarna i Viken.. we did gooood :)
träffade min sambo (emma) för första gången på X antal veckor idag, vilken lycka jag har verkligen saknat henne! tror vi behöver varann mer än va vi inser efter att ha bott så tätt inpå varandra i snart två år!

oj så ska de låta börjar visst. de kan jag verkligen inte missa. brb.

snart 2h senare...
haha vilket Så ska de låta-freak jag är. kunde alla låtarna, och sjöng med tsm med resten av Hastarna. så ska en fredagskväll se ut.
...

tre låtar som får mej att känna: LONDON!!vill tillbaka!!!!

nu ska jag ta The Fraz på en promme, yes han e tillbaka. sen ska jag packa upp londonväskor och packa sthlmväskor..
Later/Love Hast.


home sweet home. or?

Home sweet home. alltid en känsla att komma hem, en familj som älskar mej villkorslöst och som vill höra allt.
missuppfatta mej rätt, jag har saknat min familj också, har bara haft det lite roligare än alla andra i en månad och inte kunnat fokusera så mkt på att sakna personer.
men de e bra för man märker vilka man verkligen saknar!

usch vilket asshole jag låter som. I just love my life!

Ok, jag är hemma. meen ärligt det var på håret att jag came back EVER. älskade london livet!
ska erkänna att jag e sjukt sliten dock, jobb minst 11h om dagen, rekordet va 13.. och sen pressa in ALL shopping, ALLT uteliv och ALLA got so sees på helgerna. plus umgås så mkt som möjligt med Anna! hectic är förnamnet.
meen I love it när det händer grejer hela tiden!
Annas favorit statement: "Sova kan du göra i graven!"

den här sista veckan på jobbet va den bästa, vi va ute på locations, byggde och dressade, målade och fixade osv.
tyvärr får jag inte lägga ut några som helst bilder. vilket suger men e helt förståligt.
Det är iaf en film called CENTURION jag va på, utspelar sig i UK på romartiden och handlar om en legion romerska krigare som slåss mot dom skottska vildarna, typ :)
Den kvinnliga ledaren för vildarna spelas av Olga Kurylenko från senaste Bond filmen, det är en leading roll men hon spelar stum och behöver alltså inte säga ett enda ord på X antal månaders inspelning!! haha bra betalt för body movement alright.

I fredags var jag hursomhelst på plats på filminspelningen, vanligtvis ligger vi på Art department några dagar ahead och bygger och dressar allt men jag fick vara med som in charge of stand by props(rekvisita) ON SET!!!
de va helt gaaaalet kul. jag sprang omkring  i studion bland skådespelare, romerska tält, ljudkillar, ljuskillar etc etc.
Jag hade radio och earpiece och såg med andra ord allmänt ascool ut när jag sprang omkring och ordnade gardiner, lagade kartor osv mellan tagningarna.
Fick även agera stand-in för Olga under diverse scener(eftersom skådespelarna inte kommer förrns i sista sekund när allt e redo..) när dom satte ljus, kameraräls samt tejpbitar i golvet så skådespelarna vet hur dom ska gå.
under dagen fick vi gratis breakfast and lunch, och jag skämtar inte de va Hotel freakin awesome breakfast!!!
helt klart värt att gå upp 04.30.

JAG VILL JOBBA MED SÅNT!!!!!!! kommer iaf ha folk som jobbat med filmer som Harry Potter, Saving Private Ryan, Batman, Troja etc på mitt CV. vilket känns ganska tillfredsställande för tillfället. innan jag själv kan bli en av dom!

nej herre min skapare min EGEN säng väntar ju på mej? varför har jag inte lagt mej i den yet.
berättar mer imorn.

Min älskade bror har ju fyllt 18 så vi hoppas på en snygg utgång på lörda. hoppas även på en underbar gästartist från huvudstaden, vi får la se.. bjuder på några härliga londonpics natten till ära.
sa jag att vi va på London Fashion Week? ;)

bedtime. give you more tomorrow.

Later/love Hast.ps. en klar favorit just nu. kan inte få nog av Kings of leon, lr denna låten, enjoy mates!


en favorit i repris.

eftersom Simon missade Panncake day, gjorde vi en favorit i repris igar. inte oss emot liksom..
Forst hade vi Savory(lart mej nytt ord, jes) panncakes fyllda med spinich och melted cheese.........
sen gick vi over till desserten, panncakes fyllda med glass och chokladsmor..

tips. try it.

JAG stod aven for pannkaks stekandet. jag va helt grym! Awesome chief som simon sa. tackarr. perfekta lagom gyllenbruna! YES jag kan laga (en) MAT!!!!

lite dott just nu pa jobbet. alla e pa location och jag aker dit om nan timme.. ska mala grottmalningar och pynta de stackars hastarna. Pratade aven med Simon (Bowles) igar, Production Designer for filmen, och pa freda och-eller mandag ska jag fa me pa en set har i London, under en shoot!! ska bli roligt a se nar dom filmar alltihop.

har bokat ticket hem nu ocksa.. tisdakvall. SA trakigt men iaf billigt. shit va jag verkligen inte vill aka hem, have fallen in love with this city. ..
och sa ska jag hem till Bajen. wehej.

igar regnade de faktiskt bara for att jag sa att de typ va en myt. a sjalvklart tog jag inte me paraplyet.. sa jag tog de me mej idag och da skiner sjalvklart solen. plus att jag ALLTID har kjol pa mej nar det blaser!? why?....

lovar LOADS of pics pa onsda nar jag e home! see you then.

Love/Hast.

I'm just lovin it.

de har ma att de alltid regnar i london? INTE DA. jag har under min snart nastan en manad haft EN ynka regnig dag!!
idag lyser solen helt galet underbart, de e verkligen var!!!

Lordagen va helt galen!! jag har inte haft en sa galet rolig kvall pa huuur lange som helst!
Vi va pa KoKo's och maskeradkvallen. Tema> cirkus!
Jag va utkladd till Lejon/lejontamjare. bilder kommer sa fort jag kan. haha och anna va trapetskonstnar.
Vi motte upp med William och Jo pa en bar mittemot forst. de va Starke Adolf och clown. vilket gang!!

Det ar mycket underskattat att kanna vakterna har jag kommit fram till. Jo va tjenis med inslappet sa vi gick inte bara fore i kon, utan gick in gratis!! tackarrrrr. val inne hangde vi lite i baren, men det trottnade vi snabbt pa och tog oss ner nagra vaningar. Kokos ar en skithaftig byggnad, en gammal teater med massa balkonger i olika hojder dar folk star a sheakar jarnet!
Sen kom Jo's friend tillbaka och vi hangde pa honom Backstage! AWESOME. de hade diverse upptradanden pa scenen, trapets etc. Vi hangde lite i nan VIPlounge men trottnade snart pa de och ville ut pa dansgolvet! sa precis nar vi tankte overge backstageomradet for lite dansande, sa intog William och Jo scenen istallet!!!
haha det spelades helt grym 80tals partymusik heeeela kvallen sa jag och Anna va inte sena att hanga pa!!!!
ut pa scenen infor hela lokalen som va smackad me folk. viiiilken halligang alltsa!! sager jag bara.

sa dar stod vi resten av natten och dansade som aldrig forr! Plotsligt kommer Anna fram med Popcorn overallt, da har dom stallt ut en popcornmaskin pa scenen! Anna och jag konstaterade att de har e ju ett totalt dromscenario!

Vara tva favoritsaker pa samma gang: DANSA OCH ATA!!!
doesnt get much better than that really.
plotsligt pa slutet sa kommer det ut ett gang killar i typ BORAT baddrakter som va extremely FIT om man sager sa.
valdigt valbyggda overallt. hoppsan sa vi och dansade lite till.

tillslut blev det hemdags. vi svangde forbi en kebabkiosk som va smockad och ALLA tog kort pa mitt fina dock hyfsat utsmetade lejonface. never sen a fancy dress before?

den har veckan ska jag antligen ut pa location! looking forward to it. nu ska vi ut pa lunch

justja! antligen hittade jag den PERFEKTA paljettjackan pa Absolutely Vintage igar!! JES.

saknar er. Later, love/Hast.

RSS 2.0