BYE NOW!

nu giiiittar jag !!!!! äntligen fjällen och http://www.vålådalen.se !!

emma nu hann jag inte träffa dej iaf.. ;(
men jag ringer och jag saknar dej!! love.


snö och snowboard. nu kommer hast. /styrs.


God jul! (och ett gott nytt... för nu DRAR jag!)

har faktiskt varit lite upptagen med viktiga saker, så jag har inte varit in här. förlåtligt över jul såhär.

julen ja. va e väl en jul hos Hasts? den kan ju va alldeles trist å långtråkig å ... å.. å tråkig.. å ALLDELES UNDERBAR!!
firades med hela familjen plus moster från spanien och morbror från vischan! äntligen lite prinskorv, plus de Finska lådorna. möjligen helt okända för en svennebananer? men riktigt ritkigt gött.

Sen blev det juldag och min Polen-emma fyllde år. NU igen.. hålla på å fylla år på juldagen hela tiden..
jag hade förberett ett paket med lite smått å gott...


en geishachoklad. rosa trosor. glitterspray. läppglans. schampo från Lush. en DVD med bilder och musik från våra eskapader under det gångna året.
kan vaaarmt rekommendera den här duschtvålen/schampot från Lush. det luktar godis, fast bättre!!
buy now!


jag fick även en i julklapp :) 

juldagen va hursomhelst GALET LYCKAD.
enligt mej. första gången på riktigt länge jag hade så grymt kul faktiskt. riiktigt härlig liga som vi styrde upp hemma hos Kapten Larsson också! ;) saknade järngänget bland andra! fanns mycket gamla godingar att träffa, e ju inte för inte det kallas den största "hemvändardagen". fick även dansa och härja med Sofy vilket va pricken över i på en riktig helkväll!

idag har jag också fyllt med en julklapp jag unnat mej själv efter många goda år med världens kanske förmodligen fulaste kamera.
den här snyggingen är äntligen i min ägo!! taaackarrr.

ska jag bara styra upp en laptop också, men det kan ju få vänta tills dom där CSn-pengarna behagar komma in på kontot.. NÅN GÅNG ??

hänvisar till facebook för bilder från julafton, juldagen etc.
julafton. Freddie.
 
juldagen. saknar dej redan emms !!!!

för imorn åker jag till fjälls! JEEES.
see ya.



styrs på freda när jag kommer hem!! /Hast.

uppesittarkväll !

.. med fam Hast. betyder julbak, slå in klappar, klä granen(vilket vi, ehee, inte har gjort yet..), spela spel etc..
sjukt mkt mys helt enkelt.
jag och sofy va iväg idag å styrde upp det sista inför julen som sagt. plus hämtade Erik som sagt. han skulle ju överraska familjen å komma hem till jul, men vi kom överens om att farmors hjärta var alltöfr svagt, så hon fick bli utvald förvarnad! :)

juldagen börjar väl klaran lite.
eh kanske. eller? usch halå de e i övermorn. men SKÄMTAR inte viken liga vi blivit. hela gamla godingarna iaf. grymt. har styrt världens bästa present till emms också kan nästan inte hålla mej från att lägga upp en bild. men den kommer lite senare!
 redo för julshop i mina sjukt snygga nya pjuck. (som iofs inte syns spec. bra.

julbak med Freddie kan se ut såhär exempelvis:


nöjda va vi. fast jonathan styrde det mesta :P


men nuså.
mitt enda problem i livet just nu är valet av klänning till juldagen. lr snarare det icke-längre-excisterande-valet av klänning till juldagen.. eeh mor hann inte sy in min drömklänning så jag SYDDE (notera sydde) en klänning själv.
jag fick ju lov.
kan jag ha den på mej e frågan?


typ: fodralklänning
material: "sammet"
längd: kort.
bekväm: ja.
snygg: ja?
passar en KRITVIT överkropp: mjä, men vilken gör de.
juldagsstämning: JA!

den får helt enkelt duga. jeeej vilka underbara dagar jag har framför mej, kan inte vänta. julafton med fam morbror och moster som kommer från España inatt! juldagen med allihopa! sen nyåret i fjällen med sjukt bra val av sällskap om jag får säga det själv.

god jul så länge.

styrs/hast.

snälla nån.. ?

kan någon snäll ge mej den här i juklapp tack..!!?


samma person kanske kan passa på att ge en diskmaskin till Richard i julklapp. eftersom han hatar att diska så mkt, att han väntar så länge att hans ben hinner somna!!! hahaah.

snart åker jag och Sofia och hämtar Erik i gävle, hemkommen från Ghana!

men hörni den här juldagen?

nu kommer sofy!!!
styrs/ hast

du tänker... men Han tänker...

klockrent nytt nummer av tidningen SOLO. jag vet t ex nu hur jag vill se ut i håret på juldagen. först ska jag bara sy in den där sketna klänningen som jag köpte fast den va för stor. men mor e ju bra på att sy har jag hört...
fanns hursomhelst en realtionsguide på sidan 107 i denna tidning:
följande, under rubriken: "Sluta noja - bli relationssmart"
" Du tänker: "Han är för bra för mej" Tänk om:  "Ingen kille i hela världshistorien har någonsin varit för bra för en kvinna."

säger bara: taaackarrr. finally. så skönt.

har förövrigt spenderat dagen utom med näsan i SOLO så i valbo med hela resten av gävle-dala området verkade det som. pintjockt med svettiga julshoppare var det iaf. såg inte till Richard på Telia men sen hittade jag honom i Sibyllakön, där han stod och såg ut som en skrämd kattunge bland övriga ashungriga köande. vi kom iaf fram till att vi inte har några pengar så det blir inget av utekvällen idag så att säga. grattis mamma Hast nu får du stryk i ännu en omgång av Alfapet.

Tog med mej Gabbe och Freddie, och hon va Så snäll hela tiden. och jag me för den delen, ända tills nån gubbstrutt som delade ut gratis pepparkakor frågade om: "inte lilla mamma också vill ha en?" NEJ tack. jag är 21. och definitivt inte någons mamma. yet.
på vägen hem startade inte bilen såklart. prövade 37 ggr och gjorde precis som man ska, kanske t o m 38. tillslsut fick pappa komma som räddare i nöden. han sätter sig i bilen och den startar på första försöket.... grrreat.

om 1 vecka ska jag hit:


längtar helt galet mkt. har inte varit där på tre år nu!!  Fjällen..

avslutar med Freddie i vanlig ordning. som häromdagen satt och lyssnade när min bror fick smärre utskällningar av resten av familjen. Tillslut konstaterade hon:
"De e lika bra att han sparkas ut ur vår familj!"
hahahaha. kort och koncist. :D

styrs /Hast.


så rätt.

grabbade en Nöjesmix på stan igår, slog upp den och vad får jag se på ledarsidan?
Innelistan står det rätt upp och ner: "Ella."
De e vansinnigt inne att vara mej just nu har jag hört. känns göött.

http://www.nojesmix.com/start/senastenumret

nu åter till Supernintendo som vi har kopplat in på stora tvn i vardagsrummet! livskvalité!!!!


:D   styrs/hast.

klappar & zombies. (men vem har slängt min mat?)

precis hemkommen från julshopping i Gävle med sambo. hade lika kul som vanligt vi två. plus att Emma hade lyckats glömam alla sina student ören hemma, så jag(lämpligt val eftersom att JAg e så tät?) fick agera sugarmama!
lyckades faktiskt hitta de sista klapparna så nu e jag all done! lyckats riktigt bra iår måste jag säga, e så nöjd med allt till alla, skulle vilja lägga upp bilder här.. MEN sen kom jag fram till att de kanske iiinte va helt smart.
vi va även på Goya och hämtade Emmas jacka som hon glömt där. personalen verkar ha lilla vardagshänget där också.. ? vi kom in och han sprang uppför trappan efter jackan, så då ropade jag: "Bra, då tar vi en dricka så länge!"
jag skämtade för örvrigt, men han: "Ja ta för er!" haha, det är alltså bakvägen som gäller, good to know.

styrt upp en 21års present/julklapp till Puffy också. mkt nöjd :) längtar så mkt efter henne!

hemma från Leks föresten !! hur skönt vare å vakna i sin egen icke stenhårda, mkt bredare och hemskt mkt mysigare EGNA säng imorse exakt? loovely.
Sista dagen i Leks så hade jag ju förövrigt lektion till kl.21? galet. och inte nog med det ska tilläggas.. När jag kommer hem till stugan och ska styra upp "middag" då har Pojje SLÄNGT min helt oöppnade soppa OCH min yoghurt? eeeeh?
lite väl bra städat kanske.. "Så nu HAR vi städat!" hahah ;D
fick snällt sitta där och äta chokladflingor direkt ur paketet, men DE har väl iofs ingen dött av. sen tog jag lite popcorn på de så jag överlevde ända tills nästa morgon när Pojje fick lov att betala min frukost i cafeterian som kompensation!

Nu får det faktisk va slut på pocorn, chokladkakor och dylikt till middag! tacka vet jag mammas mat!

studerade precis min bror när han spelade nåt zombiespel. utmärkt ursäkt för att inte ta tag i mitt rum faktiskt.. sen kom det en helt enormt stor zombie och tröck in hans Safety door å då vare så att säga stekt.

sen lirade vi lite rockband. helt sjukt roligt, guitarhero och singstar i ett! I love.



ska avsluta med Freddie igen. hon gjorde det roligaste på länge igår, men et kommer va sämre såhär återberättat men håll till godo:
Mamma lagar falukorv och freddie springer omkring. Sen tar hon en rå bit korv och stoppar i munnen.
Mamma ropar: Men Freddie! Har du byxorna bak och fram nu igen!?"
Freddie stannar upp, drar ut byxorna för att se om lappen sitter fram. Sen säger hon, fortfarande med huvudet neråt: "Nej!" varpå korven trillar ur munnen rakt ner i byxorna!!
hahahahahaha de va verkligen askul. då iaf :P

styrs/hast.    

vad göra med det här livet.

hjälp mej från att sitta i skolan med en photoshop uppgift just nu.. börjar lektion igen kl. 18 och håller på till 21.
JES !! askul. äntligen. jippiiiiiiieeee.....

har typ snöat i Leks nu i 3 veckor. men hur bra e inte de? hoppas det ligger lika mkt snö hemma så jag och bröderna kan ha snöbollskrig och pulkarace i vanlig ordning. kommer antagligen inte kunna följa me family upp till stugan iår heller... men ser ändå ut som det kan bli en tripp upp dit för mej över nyåret. förstår ni va GULD det är att fira nyår på fjället ? ååh jag längtar så sjukt mkt till att åka bräda och skidor igen.. va två säsonger sen nu :/ vilket typ kommer betyda en favorit i repris på när jag skulle lära mej åka bräda första gången. Blåmärken everywhere, och då menar jag everywhere. Vi får hoppas att de korten är totalt raderade, eh ja.
ska iaf passa på att hälsa på en redan saknad Elin däruppe. från vad jag kan läsa på hennes blogg så kan dom ju behöva lite gäster där uppe på Tott.. ;)

 Kanske inte va så smart å cykla till skolan i toksnön.. dock inte jag som bjöd på den!

Längtar till familjen och bara ta de lugnt hemma. men har så sjukt mycket saker jag måste styra... AHH. nästa praktikperiod, vart ska jag då hade jag tänkt exakt? längtar tillbaka till Boli men borde samtidigt prova på nåt annat.. lr?
om jag inte vill nåt annat då? och dom fortfarande inte kan anställa mej på svt?
ja då får jag bli arbetslös, söka till idol, inte komma me.  å tillsist ta me mej Emma till Kenya och volontärarbeta på ett barnhem i ren desperation.. fast de skulle iofs va kul? lr ska jag åka till moster i valencia och deppa lite, å sluta me att jag får jobb på en bar endast tak vare min hårfärg.
herregud va ska jag göra med det här livet egentligen. ?

 saknar dej! v

nej nu ska jag ta tag i mej själv och styra upp den här photoshop uppgiften. ska frilägga en brud me spretigt hår, very exciting indeed.

här är iaf min önskelista det här året sådeså:

great bara massa billiga saker. eh.
får la hoppas på hårbandet. haha.

nej längtar tills ikväll. sista kvällen i stuga 22 med sambos ! se titanic å njuta av varandras underbara sällskap!
styrs i gästrikland imorn! /Hast.

hahahahahhaa



nu sitter jag här ensam i stugan å skrattar å ingenting. idag har jag tränat ihjäl mej igen, sen kompenserade jag totalt med att trycka i mej en hel låda Paradis choklad, själv!! haha fikc den i julklapp på skolan i onsdags. spara till jul? sure.

lyxigt med nudlar till middag idag. lagade faktsikt tortellini med carbonarasås igår! (ok halvfabrikat men hursomhelst) gött och nöjd va ja. sen flög jag över till grannarna grus och vi spelade TP i hundra år kändes det som, men herre min je va vi skrattade !! mest åt Hockas hysteriska humörsvängningar(helt beroende på om hon ledde lr inte) och Ellen & Britas fuskerier. i slutet fick vi redap åatt de KNYCKT två hela pluttar!!! tävlingsmänniska som jag e kan jag nog aldrig förlåta de.... ;)
sne fick de följa mej hem till min stuga eftersom det var så många black army fans ute å skräpade i varenda driva.

pratade med emma idag. saknar henne som jag aldrig saknat någon. koom nuu! snart e hon här!
nu ska jag se på svenska hjältar galan och fälla en tår.
styrs/ hast

ensamt.

sitter ensam i våran stuga.. har nämligen gjort en complete chocker och stannat i leksad i helgen !! alla mina övriga sambos har åkt hem så igår höll vi till hos Karin och Brita i stuga 11. medans resten av klassen var på Leksand - AIK matchen som, som tur va, slutade med vinst till gnaget. va ju lika bra de så slapp de bli jordens kravaller som det annars ALLTID ska bli så fort de e Black Army i farten. hör du de Adde? fy för sliskiga gnagare ;)

va ju idolfinal.
helt klart rätt person som vann. dock har jag och Jennifer härmed ingått en pakt att om vi båda e arbetslösa efter skolan(risken e ju trots allt smått överhängande) så ska vi söka till IDOL. haha wish me luck !

en värdig vinnare var hursomhelst:


idag har jag gått KONSTANT kändes det som. gick iaf till gymet och tog mej ett rejält pass idag - totalt sluuut. men hade iaf tappat 2kg sen jag vägde mej sist, vilket väl va 3v sen kanske. bra skit.
ska snart över till grannarna för lite film och spelkväll. börjar kännas som jultider nu..

längtar så mycket till jul med familjen!!  hade ju en liten smygstart m pepparkaksbak å grejer hos Hasts.


Freddies sköna pepparkaka som hon döpte till: "Pappa när han har ont i huvudet"!
älskade.

uuuh jag känner julmyset! måste hinna gå i lite affärer också och se lite julskyltningar!
gillade topshops när jag va nere i sthlm i förra veckan .
gillar stämningen i staden överhuvudtaget, önskar jag va där oftare!

det andas jul i leksand, definitivt Vinter iaf!! såhär sågdet ut idag:
dessa alternativ har man när man ska ta sig fram i Leks! :D

nu to the neighbours! styrs/hast.


vad tycker du jag ska göra.. ? desperation, ledsamhet, förvirrad, men hoppfull ? kom tillbaka till mej.

detta stod i min servett. känn pepp ella..

å SOM de va JULFEST..!

igår hölls Entreprenörskolans årliga julfest !
och SICKET kalas sen!!

Det hela började dock med en Upplevelsedag som dom som går upplevelseentreprenörslinjen hade ordnat åt oss övriga. och SOM dom hade ordnat !! vi blev indelade i lag och sen hade vi halva dagen inne och halva dagen ute.
plus givetvis en lunch bestående av julgröööööt. (även om jag längtade sjutk mtk efter prinskorv.)
tävlingarna under dagen gick bland annat ut på:
fem givna ord(ska nämnas att däribland ingick t ex "geishakula..) - som ska användas i en dikt, ett rim, en teater, whatever.
pulkarace - i en PLATT backe där man skulle staka sig fram med pinnar..
en olidlig stafett - innehållandes bl a kundvagnslopp, bära lagkamrater på ryggen, hoppa 200m på ett ben etc.
(ska nämnas att idag kom ALLA till skolan smått hjulbenta och klagandes över träningsverk i ljumskar och lår!!)
kortknäppande - bl a på oss rullandes i underkläder i snön, med fötterna i Siljan, moonandes etc etc..
en labyrint - där vi var fastbundna i varandra i tunnlar och bord och samtidigt skulle svara på helt galna frågor angående t ex vem som koreograferat Robbie Williams, vem som tafsat på kungen och vem som legat med Lisa NIlsson..? fråga inte.

grymt kul iaf och blev till och med lite proffesionell massage och en aloe vera shot! så då va man mer än på topp inför kvällen. hem, styra upp lite lockar, måla i lite ögonbryn, känn lite pepp och sen tillbaka till skolan och julmiddagen som vi väntat på.
OCH SOM JAG HAR VÄNTAT! på allt men mest vurren ;D
blev en helt galet trevlig middag vid Bästa Bordet! och det va inte EN gång man fick höra den här:

"Hörde jag en skål!?"
Att jag gjorde! Som jag gjorde! Hut jag gjorde!
Barambirambara, skål då!!!"

så classmates, håll tillgodo och öva flitigt! ;)

kvällen fortsatte på Kåren där vi 2or kände sjukt mkt pepp!! vilket härj de blev!! dansades mer än nånsin och som vi konstaterade idag så kan nog bli ett par "remove tag" på facebook idag... haha. det låter som en helkväll.
blev trots allt dags att gå hem tillslut, men Emma vägrade och skulle promt stanna längre, så jag gick och när jagk ommer till stugan så står hon där på trappen å chillar!!! knappt nå less då iaf... hade hon åkt bil förbi mej OCH INTE plockat upp mej!! men tack haha. tur att jag älskar Emma grymt mkt ändå. hon e bästa tänkbara sambo verkligen, ni skulle KÄNT vårt pepp igår de va out of this world kan jag säga.

nej nu blev de en roman igen.. sämst på att skriva kort. hoppas de e för att jag har ett så intressant liv haha.
ikväll blir glöggkväll med brudarna. ska ner på gymet å bygga rumpa först! har gett upp dom där icke-existerande bicepsen jag har nog inga.. lovar bilder senare från världens bästa julfest.

styrs/hast.



Vad kan jag säga.. ?

Det var en helg det. kan man säga. men vad ska jag säga..?
(skulle kunna säga att det spårade, men det vore i allra högsta grad att använda ett på tok för beprövat uttryck)
Det känns liksom inte som det räcker denna gången.

Spenderade hursomhelst lördagskvällen hos Elina i hennes och Stoffes lägenhet, där jag aldrig varit !! sällan jag inte orkar släpa min röv till gävle? :D värdinnan styrde middag åt alla tjejerna å sen gick hon och bytte om, varpå hon kommer tillbaka och får höra direkt: "Ska du se ut sådär? / men sådär kan du ju inte ha ser du väl?" haha tror Thess va lite på krigsstigen om man säger så.
riktigt trevlig kväll me allihopa, waaaaay to long since jag hängde med dom kände jag nu. dock inte Emma som jag sover med haha.
                             
jag & the hostess.

Tillsist kom grabbarna över en sväng, t o m Micke hade släpat sig dit från Falun! sen försvann vi allihop till Goya där jag och Thess härjade järnet. (fast jag står FAST vid att Goya inte e mitt place to be) sen kan vi väl säga att den kvällen slutade lika illa som den började bra..
Och jag är ledsen för det.

laddade om för en söndag som va helt galet mkt mys. precis vad jag behövde, en samlad kollektion av älskade familjemedlemmar och vänner. Vi 3 samlades vi runt det enorma Hast-bordet och bakade pepparkakor, kommer bilder på några sköningar sen!
det följde vi upp med en riktig adventsmiddag, julgröt, pepparkaka(or), macka med skinka å senap, glögg etc.
AAAH jag älskar jul !!!

men nu känner JAG mej som en enorm DEG. för alla vet ju att de som blir kvar när man trycker ut sjävla formerna, det äter man ju upp. lika med att om man bakar länge och sen dricker vatten så bakas det pepparkakor i magen. haha.
avslutade kvällen framför film med family och somnade i mammas knä, sicken klassiker.
upp tidigt och till Leks, men fick iaf med mej "RKG-grytan". rensning av kylskåpet grytan. god, men halvläskigt att kylen e tom å magen e full. med..?

nej nu har vi haft lektion tills NU!! ska känna lite pepp till en bra låt sen ska jag knata hem till mian sambos igen.
pratar med ems på msn via Polen. saknar ihjäl mej och hon behöver komma hem å styra upp mej lite.
vi e varandras motsatser som alltid. lugn/vild...

vi styrs/hast.




Min framtid och en drömklänning!! (eller två)

vaknade hos Sofy imorse. helt utvilad faktsikt, fast vi fortfarande inte har lärt oss att om vi vill gå å lägga oss kl. 11 egentligen så måste vi gå å lägga oss ca en timme tidigare eftersom vi alltid får ett ohjälpligt skrattanfall så fort vi sörsöker sova. nästan alltid åt samma sak nuförtiden också, hahaha sofias monkey laugh som ni kan se i en video på facebook ;)
sofy ser inget när hon ska läsa i sängen eftersom hon möblerat om men sänglampan sitter kvar som förut..(?) så hon nödanvänder adventsljusstaken. jag försöker sova två centimeter därifrån i samma säng med X antal 90watts lampor i huvet..

IDAG. va en sjukt viktig dag. De va en föreställning jag såå gärna hade velat se verkligen. men jag fick lov att prioritera mitt eget liv faktiskt.
Hade möte med Scenografi Chefen för SVT. Det gick faktsikt över förväntan, trots att jag alltid tror att jag ska göra allt skitbra ;D nemen jag fick lite tips å trix inför Våren framför allt.. Sen ringde jag Rasmus eftersom jag ändå va i Värtahamnen och han visade sig va runt knuten så han hämtade upp mej i Boli-bilen så gled vi in på Tv-huset så jag kunde göra en appearance där också. grymt kul å träffa alla igen! Kommer nog tillbaks snart... :)

Sen råkade jag visst gå på stan i 4h.
hittade faktiskt lite klapps. MEN självklart också en del till en annan.. bland annat drömklänningen!! jag orkar inte med mina pengar.. att dom inte excisterar! gick runt på Topshop..
<-- helt underbar! men provade inte ens för de va Kate Moss v  topshop.. nästan två lakan!

Inne på Beyond Retro fanns asmkt. Och helt plötsligt hade ALLA klänningar min storlek !? de e dyrt att ha the right shape.. men i denna klännignen såg jag mest ut som jag skulle börja sjunga "All I want for Christmas iiis yoouu" närsomhelst. sen hittade jag drömmen.. lr de va två:
nr1

nr2
loooooove this dreeessss..

sen hittade jag en fin champagne:
    MEN. den klänningen jag tillsist kom hem med... (och som var den enda som rymdes i min plånbok) var denna:

ska nog ta bort blomman och ersätta med en stor rosett. och den måste sys in lite.(jobbigt när jag e för lång för min egen storlek så jag måste ha en större. 38 blir the shit med några stygn!)
 Men annars e den guld till jul och nyår!


sen åkte jag buss hem till snön och nu sitter jag i Bajen och e sjukt pepp för imorn när jag finally ska träffa Gävle brudsen igen! Har inte träffat Elina sen i våras hur sjutk e de exakt.

men vi styrs/ Hast. --> och min nyinköpta mössa, love it -->

min SVT studio.



visas varje dag i SVT1, SVT2, SVT24 och Barnkanalen. strax innan julkalendern som börjar kl. 18.45! have a look :)

mitt tåg
till stockholmo går om en dryg timme. sist jag va där va ju den fabulösa släktmiddagen.
de va gött. här e jag å mor utanför Stallmästargården:



som vanligt  min halvtaskiga mobilkamera men hursomhelst min älskade mor! ska btw iaf önska mej en ny kamera till jul, nu när jag håller på å läser avancerad photoshop å grejer! :D
kanske borde önska mej en dator med photoshop, Illustrator och InDesign först... suck för pengar. (som jag inte har)
föresten var vi ju även tvungna att ta oss ifrån den där släktmiddagen på nåt sätt, så de fick bli det uppenbara alternativet:



stekigt inte sant.

nej nu back to basics me photoshop så jag kan komma in på det avancerae nån gång.
önskar mej den här iaf..


men får nog nöja mej med denna:

som iofs e asgrym haha.

styrs/hast.


Assy vs. Binnks ?

har precis varit på mina klasskompisars Japanredovisning , såå fruktansvärt coolt !! jag vill me åka till Tokyo.. inte minst för alla sjukt snygga kläder å prylar!
har haft Kommunikation hela dagen. riktigt kul. dessutom intressant. har faktiskt börjat styra upp en liten idé för mitt Ex-jobb. blir lite kreativitet, lite design, lite musikalitet och mycket mej!! :)

fast visst hann jag och Olle med att gymma idag också. ställde mej även på vågen vilket jag inte har för vana att göra. (av nån anledning..) men nu gjorde jag iaf de och inte hade de hänt mkt trots mina extrema veckor på gymet.. kan iofs bero på att jag kompenserar mina tynga träningspass med minst lika tunga mängder choklad. hahaha
igår hade jag och sambo ett "en-gång-i-månaden-ryck" och köpte varsin 200grammare att njuta av framför Desperate. :D


mmm....

har egentligen aldrig oroat mej över vikt. tycker jag e onödigt NEGtänk. sen har jag ju varit totalt okapabel att gå upp i vikt också. ända tills TAHITI kom in i mitt liv vill säga!!! då helt plötsligt gick jag upp 15 kilo och vågen fick nippran och gick i princip sönder.
jaapp..
så sjukt förvirrande att jag åt nyttigt där om man jämför med mina fett/socker/kolhydrater/cola light dieter här hemma!
haha så konstigt men jag får väl lov att va nöjd. har dock inte gått ner alla "tahitikilon" än. en bit kvar men tror inte jag kan bli såpass smal igen. min "behind" så att sägahar ju gjort totalt uppror så att denfår jag nog aldrig ner i mina gamla 26tums jeans igen. too bad Assy!!
som PolenEmma skulle sagt: "Du e ju Binnks" hhaha å ni vill inte veta va som menas me de.

hursomhelst. muskler väger mer än fett. choklad är en riktigt viktig och dessutom god del av livet. pls att en stor rumpa faktiskt kan ses som väldigt attraktivt. iaf i många andra icke anorexia fixerade länder. dit jag ändå tänker flytta så fort jag får chansen. så jag e som sagt nöjd. ska ni me va !!

imorn far jag till sthlm och min beloved Sofy igen!! känns lite som att komma hem när man kliver in genom dörren på lidingö måste jag säga.. ;)

nu blir det festligheter hos grannarna. Agge fyller 23 å klasen e samlad!!
vi styrs!/Hast.

En frukostdate mm.

Jag har haft min bästa helg på riktigt fruktansvärt länge..!!
jag är lycklig. guuud så lycklig, känner mej lyckligt lottad också... e jag värd detta?
(hm låt mej tänka.. joda.)    :)

Helgen började iaf med frukostdate freda morron. sjukt mysigt, sjukt gott.
 men vilken underbar frulle!! dålig mobilkamera jag vet men äggröra, korv, varm choklad och macka med leverpastej å gurka and I'm home!!
och sällskapet:
bror :)

sen kom Han långväga ifrån, för min skull. så jag smälte. inga vidare detaljer om dessa två dagar men söndagen avslutades iaf med en härlig första adventsmiddag:
haha för täääskig bild men julgröt, macka me skinka å senap etc!

sen deckade jag framför "Ensam Hemma" med brudarna



idag e jag tillbaka i Leks. sov ensam i stugan inatt IGEN. sketna sambos.. :P
men trot lr ej på torsda blire sthlm nuuu igen å sen hem till helgen. haha sicket fläng.

men vi styrs ändå/Hast.

ps. glömde helgens citat. Mamma tyckte att Celina var lättretlig å skapade bråk hela tiden så då sa hon:
"Celina! sluta vara så lättfräst!" hahah som att hon va en annan grönsak!

Freddie får avsluta i vanlig ordning. Hon konstaterade att det där programmet "Bonde BYTER fru" det var inget för henne... hahaha  ;)

RSS 2.0