hysteriska tårar

Yes, jag befinner mej just nu under all kritik. mittimmunförsvar har av ingen specifik anledning övergett mej TOTALT och min sentimentalnivå har nått sin absoluta botten.
det har med andra ord(för att använda ett beprövat sådant): SPÅRAT.
Fråga min doktor, för jag får lov att kalla honom "min" nu efter mitt fjärde besök denna hösten av i princip samma anledning. Dessa halsböld-anknytna besök måste få ett slut och det är nu!!
Halsbölden har mej i sitt grepp, förutom en gång när det, citat "bara var en halsfluss" vilken lättnad...
Så vad kan detta bero på.. kan ju iaf omöjligt vara dessa ändlösa nätter jag spenderat på (utanför) krogen iförd way för lite kläder för en så kallad vinternatt. för det går jag inte med på. Om någon kan hjälpa mej att få på mej alla dom 14 par jeans som min kära bakdel så smidigt passade på att växa ur under mitt Tahitiår, så fine! dåå kan jag sluta gå i öppna skor och strumbyxor i minusgrader..

about the other thing... sentimentaliteten flödar! Nyberg kommenterade precis att femte tillika sista säsongen av One Tree Hill fick henne att fälla en tår eller två. Och när jag i tisdags kom in på "Hemmakväll" och hittade OC säsong 4 kunde jag verkligen inte låta bli, har kanske längtat efter den bara ett halvår nu.. gaah.
Har dock precis avslutat det allra sista avsnittet på den allra sista säsongen och det fälldes inga tårar..
dom forsade!! Kanske det sorgligaste jag varit med om(i TV väg however), förutom givetvis när Marissa dog i säsong 3... Jag inser att jag e patetisk och utan liv men shit va bra den serien är, och jag ska genast gå med i en "älska OC" group eller liknande på facebook.
Inte för att det är någon katastrof att det aldrig mer kommer att finnas ett OC-avsnitt jag aldrig sett och att det verkligen inte finns några hopp för att Marissa ska återuppstå eller att Seth å Summer ska få gulliga nördbäbisar att fira Christmukkah med, eller att Ryan ska bli badguy=hur het som helst igen.... som sagt inte för att det är någon katastrof..... men de är de!!!!! doh.

nu ska jag sova och drömma om Orange County och kanske lite om honom som jag ska spendera resten av helgen med på tu man hand.. ;)

btw. givetvis en hälsning till sambo och arbetskompis Emma som lämnades ensam  dessa två sista dagar på veckan efter att jag nä en gång insjuknat i halsdisorder...! Bra kämp Emma! Som du själv sa när vi två blondiner med ickemuskler skulle släpa in en två meter i diameter stor vägg in till snickeriet genom en inte alls lika generöst tilltagen dörr..! Vi lyckas med allt verkligen, inga undantag. tycker om dej, vi e vi :D

nu sömn och kanske en liten tröstätning innan det. (totalt tillåtet efter ett sånt här enormt livsdrama!)
sleep tight / Hast.


äntligen..

..är det ett nytt fräscht år, 2007 började bli lite småslitet i kanterna och de va definitivt dags för en uppdatering!
Förlåt föresten för att jag e den sämsta bloggaren ever, men jag råkar ha ett annat liv också :)

Just för tillfället består det livet av IKEA och att ta sig dit och hem från platsen gud glömde(med flit)-->hammarby.
Upp med tuppen, eller faktiskt före den jäveln som förövrigt gått i ide eller liknande. sen följer cykeltur med min, som tur är, väldigt underhållande bror till Storvik(som gud nog heller inte prioriterade särskilt högt..)
Därefter tåg 7 ynka minuter till sandviken varifrån bussen går till valbo. Väl framme och innanför IKEAs dörrar har jag redan varit vaken ca. 2 1/2 h!! och då kryddar jag inte ens!
FAST de e de fasiken värt, för de e typ världens kanske roligaste och mest givande jobb jag kunde få just nu!
eller ja praktik men det låter B.
Jag och Nyberg/Sambo härjar omkring dagarna i ända och har bland mycket annat lyckats sy gardiner till hela resturangen(notera det nästa gång), kirrat lite med barnrummen och är i uppbyggnadsfasen av renovering i personalingången. Hade dock hunnit med kanske dubbelt så mkt om vi inte varit så extremt talanglösa och totalt kassa.. För att nämna endast två av oräkneliga ggr vi tabbat oss, så blev vi nästan fast mellan två dörrar för att vi glömt båda koderna ut!! Och jag själv satt i ca.3 min (småkryddat) och suddade energiskt på ett streck i min ritning soooom visade sig vara kopierat! tio poäng till Hast.
Och pånåt magiskt men inte alls särskilt underhållande sätt så lyckas det alltid bli fel vaaarje gång vi mäter tyg?
Vi kan göra om de fyra ggr de spelar liksom mindre roll, de blir inte så mkt som behövs, ja kan inte förstå.
Imornkväll blir det övernattning hos Nyberg(kan ju inte överdriva träningen right away, kanske jag fåt hjärtstopp), med sushi framför Gynning på tv! bra grejer.

Föresten så utspelade sig nyåret i "The MANSION", där jag själv, min Emma, Richard och Jesper lagade en redig middag(okej jag stod för lite matlagning och mkt underhållning..?)sen spelade vi lite oseriösa spel i vanlig ordning och avslutade kalaset på krogen redan klockan 11. Vid tolvslaget var det bara jag och Emma som förstod att man av tradition bör befinna sig utomhus och sen följer den sedvanliga nyårskyssen..
Dock insåg vi cirka 9 sekunder innan tolvslaget att vi faktiskt va relativt ensamma och i total brist på potentiella kandidater, därför avslutades 2007 såhär:
 Kanske lite mindre lyckat men ack så trevligt ;) haha

NU inleder vi 2008 med hundratio dumma löften vi inte kommer hålla och därav tio extra julkilo vi inte blir av med förrän lagom till nästa prinskorv å julskinkeranson om sisådär ett år.. Mitt eget nyårslöfte kan jag givetvis inte nämna(?) men har hållit det hittills vilket är en enastående prestation från Hast!

Nej
nu ska jag ta tag i mina kära systrar, gosa ner dom i sängen och sen bänka mej här i soffan framför Idrottsgalan! viktiga grejer!
helgen btw bestod av festligheter på fredagen hos Andreas. där jag förövrigt(måste nämna detta), slog varenda KARL i deras flaggskeppsgren(inte ölhävning utan...) GUITARHERO! fruktansvärt nöjd me det.

görs / Hast.


RSS 2.0