jag saknar

jag saknar dom gamla goda tiderna alltför ofta
DOCK inte en kväll som i lördas för då vare precis som förr, kanske en aning plus på alkoholsidan men inga vidare kommentarer på de!

sen saknar jag min allra bästa av vänner, fast hon inte ens åkt än.. Polen känns så mystiskt och mörkt på nåt vis, sjukt skumt faktiskt.
Hon kom förbi (vägarna förbi leksand någon?) igårkväll iallafall i sällskap med Andreas. Stannade på pizza och allmänt mys och sen blev hejdåkramarna många och långa. tur hon kommer hem till jul, kombinerat med 20års kalas på juldagen tror ni DET kommer bli dåligt..

saknar en annan som e min. fast vi ses snart, längtar.

klockan är 10 på morronkvisten ochjag måste ta tag i en två A4 lång uppgift till skolan, hur seriös e jag? omöjligt att ta sig an ikväll för då väntar indisk afton med hela skolan haha. röd klutt i pannan-ready to go

btw, ett "antal" bilder från i lördas som DOCK inte bör visas såhärpass publikt, undertecknad medverkar väl på sådär 75% och de e tyvärr ingen vacker syn så dom picsen får ni vänta på en photoshop retuschering innan jag ens kan fundera på att lägga upp!
doggybag-pizza och lite kaffe på de här så. ella.

the leksand stars

efter att de lite mer allmänt vida kända leksand stars har kapitulerat och bytt ner sig (kanske inte helt frivilligt) till en betydligt lägre div. så tar nu de nya leksand stars över, jag själv hast och med mej fröken nyberg.
ja det stämmer, äntligen inflyttade och lyckliga till the end sambos!

vår dalkulle vän linnea förklarade så snällt vägen och till och med jag med mitt överdimensionerade lokalsinne lyckades hitta tillslut! när vi väl kom in i leksand blev det dock snäppet över vår förmåga så vi tänkte precis stanna och fråga om en smidig vägbeskrivning när vi som tur va insåg i tid att det nog inte hamnar på nån meritlista att INTE hitta i metropolen leksand...

fram kom vi. in gick vi. och nu flyttar vi omkring prylar i vårt hus som bäst. gardiner, tavlor, dukar och övrigt åkte ner i närmaste förvaringsbox och ska snarast ersättas med diverse väl utvalda bra grejer a la mej och emma, ser framemot de men inte lika mkt som mitt VISA gör.. sooom förövigt va uttömt upptäckte jag så min sambo extraknäcker för tillfället även som sugarmama. hur känns de?

skolan btw. har träffat så mkt nytt folk så vet inte vart ja ska placera alla. verkar som vi fått grymma grannar(gillar att skriva och säga de, låter så bra ihop) iaf, som vi förövrigt styrt upp ett grillparty med på onsdag innan vi fortsätter till baren (!!) på skolan (!!) där resten av ettor och tvåor möter upp. kan bara bli, just det grymma grejer!
Det enda personal och handledare talat om för oss idag e exakt hur attraktiva vi e på den svenska näringslivsmarknaden och exakt hur intresserade IKEA är av trainees från oss. plus givetvis att vi kan bli precis vad vi vill, de e bara vi som sätter gränserna och så vidare.. så självförtroendet e på topp och studieglädjen likaså, än så länge that is.

än sålänge hur somhelst, sjukt mkt trevliga typer och lika många förvirrade men rätt goodlooking (typ min kategori). massa kår-lekar som fortsätter till lördag då vi DOCK inte kommer va här, mkt tack vare min andra emma som är i stort behov av en rejäl hejdåkram innan hon lämnar oss för mörkaste polen och en tandläkarutbildning i dyraste och skummaste laget ;) önskar dej allt mitt lycka till, och tro ej att du blir av me mej så lätt -- skavsta-polen typ 125 svenska riksdaler!

ska hjälpa (stjälpa) emma att städa upp vårt redan stökiga hus, utlovar uppdatering efter den berömda bbq:n på våran uteplats. kan även bli ett ett dopp i polen nedanför slänten eller möjligen havet (ok, sjön).
görs. ella

jag en bloggare

egentligen hör det hemma ett stort frågetecken efter ordet; bloggare, i rubriken.
men egentligen e jag för trött för det här iaf.. dock fantastiskt typiskt mej att få en sån genialisk ide som att starta en blogg ca. klockan 01.00 en torsdag kväll.

  • nummer 1, väldigt utbildad datakunnig och allmänt hightec som jag ju verkligen inte är så förstår jag inte riktigt om jag lyckats forma nån slags "hej, ella här jag tycker om kebabpizza men inte lamm och är född 87" sida.
  • 2, om jag nu (trots exakt ALLT) lyckats få upp lite totalt ointressanta fakta om mej själv, så har jag ännu inte rett ut hur jag kan se resultatet, vilket i princip betyder att den kan se ut exakt hur som helst.
  • great

och nummer 3 är föresten att jag och emma tar min vita springare till dalom på söndag.
Jag har förstås inte helt oväntat inte alls insett allvaret i det hela riktigt ännu, utan glider runt på en räkmacka och shoppar inredningsprylar för precis alla pengar jag inte äger och resten går till bensin eftersom jag vägrar betala tåg och buss..  hmm jag är både intelligent OCH ekonomisk! ...
hursomhelst, jag och emm planerar i 180 och vi ser verkligen fram emot att slåss om vem som får dubbelsäng och vem som skura toaletten när det kommer på fråga (nångång framemot lucia)

image2

måste bara notera att det faktiskt inte är första gången jag flyttar hemifrån, sist bar det av lite längre än 15mil in i urskogen. Den gången var det Tahiti, ca. ett halvt jordklot bort och en paradisö utan dess like, granne med BoraBora. Där njöt jag av livet i allmänhet och temperaturen och den tahitiska livsstilen (läs:ölen) i synnerhet, sen kom jag hem igen efter ett år utan att ha lyckats författa ett ända internetiskt dagboksinlägg eller lagt upp minsta lilla bild på bilddagboken lr liknande. förvånande och helt oförklarligt även för mej! måste bara säga till mitt eget starka försvar att Internet Tahitiversion va allmänt Dagens Nyheter och tangentbordet på franska.

Fick dock en gratis drink varje gång jag slog mej ner vid tangenterna och skakade på mina blonda lockar allmänt oskyldigt. dom verkade inte bry sig alls om mina klyvna toppar faktiskt..

nu måste jag verkligen sova, borde packa men hur packar man sitt liv? bra fråga, att besvaras imorn dock.
Jag en bloggare? ja faktiskt, men bara på smyg. / ella.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0