storstadsbo to be..!

JES. nu e jag sådär sjukt nöjd med mej själv igen. jag menar inte att det händer typ jämt, men med jämna mellanrum får jag säga att jag lyckas.
denna gången tänkte jag styra upp min praktikperiod nr2, så jag ringde helt enkelt svt och sa; hej mitt namn e Ella Hast. och så vidare. Så från och med vecka 16 och 5 veckor framåt ska jag vara rekvisita assistent på Bolibompa!
hahaha ni som inte känner mej kan inte aaana hur bra det passar mej, och ni som känner mej vet hur jävla PERF de är!!
biiig thanks till Anna också :)
då återstår bara bostadsfrågan... hos mormor? eller hos morfar..? pest eller kolera..? :D
Eftersom att morfar typ bor i sthlms största slum och ungefär så långt ut  i tunnelbanesystemet det går att komma, OCH mor iii priinciip har förbjudit mej att bo där, så lägger jag mina pengar på mormor och älskade gamla Täby!

men
innan dess ska jag hinna spendera ett par inte så lugna helger här hemma i gästrike e de tänkt! Efter två extremt  icke alkoholhaltiga helger nu(typ) så väntar två helger ensam i mitt stora hus. actually kind of creepy..
garan att jag inte tänker spendera en endaste natt här i min ensamhet, men det tror jag iofs inte att jag behöver oroa mej för heller.. ;)
Familjen e off to fjälls och jag ska riva huset e de tänkt, eller iaf bastun. meeeen innan det väntar ännu en vecka i Dalom..! Ska hämta upp sambo om nåra timmar och sen bär det av mot de röda stugornas paradis.
Tog ett rejält tag i mej själv förra veckan och styrde upp en VGuppgift i Illustrator, InDesign osv.. det va verkligen veckans kämp! skämtar nog me mej om jag nu inte får VG....
har även tagit tag i min godis, superier och skräpmatshärjade kropp och tränat mej igenom 2 veckor nu. måste erkänna att E-type, Maxx, Cascada och liknande kanske inte helt hippa artsiter gör den absolut grymmaste taggamusiken, lite "everytime we touch" så orkar man en uppförsbacke till !!
och emma.. nu är det förevigt slut på våra måndagsanfall, när vi tänker på godis, chips, kebab etc.. ser på varann med "suget" i blicken, kutar ut till bilen, inhandlar allt det tidigare nämnda, trycker i oss alltihop framför ett avsnitt av One Tree Hill och sen låtsas som ingenting har hänt å släcker lampan kl.23! no more! :D

skärgårdsdoktorn är världens bästa serie någonsin gjord och den börjar om ca en halv minut, hade tänkt kommentera att Björn gustavsson var det bästa inslaget i hela lördagens melodifestival, och att det var lite förjäkligt att inte mums zelmerlöv va med.. men nu hinner jag inte det.
mer mums kommer i veckan !! //e.

tillbaka till min framtid

´jes. tillbaka till Vårt dalarna och lilla leksand. färden hit gick mot förmodan faktiskt ända fram!! imponerande av min bil som annars mest låter som den i själva verket är från 70talet.. hemskt komiskt när jag och sambo skulle ta oss från mataffären och hem, däcken e väl inte av högsta kvalite.. JAG ser i princip ingentin i mörkret(lr på dagen iofs) plus att rutan hade isat igen medans vi velade vilka bananer vi skulle köpa, så vi såg verkligen noll! livsfarlig färd, mest för de som ovetandes klev ut i vägen när vi kom åkandes.
annars e mitt lokalsinne precis som vanligt inte på topp. har hittat typ 5 nya vägar till vännerna på Paraden eftersom jag inte kommer ihåg den ena från gång till gång :D

slut på
praktik på IKEA nu alltså, känns så jävla surt dock. hade de bästa fem veckorna på länge och började precis komma in i tänket å då blev de heeejdå hejdå.. STOR eloge till hela KOM & IN avdelningen som stod ut med mej, sambo och våra ständiga skrattanfall och oförtåliga ord!
Leksand for now alltså, men om endast 9 veckor bär det av igen, förhoppningsvis till min huvudstad den här gången för att styra upp litegrann i Barnprogramsdjungeln.. ;) wait and see.

Helgen spenderades iaf i varierat men bästa tänkbara sällskap. Richard passade på att fylla 21 (nu såhär efter 20 e man ju nöjd å fylla sent.. ;) ) och firades med middag på Mulligans. Lördagen blev en utgång, surprise, och melodifestival såklart. dock största kattlådan att Christer Sjögren charmade hem varenda pensionärsröst och tvingar resten av svenska folket att gnissla tänder ÄNNU en gång i Globen.. vad hände?

Hursomhelst vi i dekoratörsligan va ju inte sena med att fira in dessa 9 veckor tillbaka i Leksand, redan på måndagen började samtalsämnena luta misstänkt mkt åt vad som skulle hända i onsdags.. och mycket riktigt, en rejääääl jävla tjejkväll blev det med avslutan på Baren! ps. den absolut längsta, mest informationsgivande och skrattframkallande "jag har aldrig" jag nånsin deltagit i, haha riktigt bra kväll :)
avslutades
även med att vi RAMLADE hem, för jag aldirg varit medo m en så isisg väg, vi typ låg mer än vad vi stod. och då passade Brita på med att punktera kvällen med citat: "ååh, ORKA göra barn ikväll?" :D

Sen vaknade vi upp och det var visst alla hjärtans dag. tro mej jag har aldrig fått en bättre väckning...!!
klockan nio ringer blomsterhandeln och berättar att jag fått bud! fina rosor från den bästa ;)
var dock tvungen å ringa morsan på en gång för att försäkra mej om att jag inte vart överlycklig i onödan ochatt hon försökte trösta på hjärtans dag haha.
på tal om trösta så hade Emma "nejmen jag ee inge bitter" Nyberg en hård dag igår. hahah trodde ett tag hon skulle stycka mej när hon HÖGG snitt i mina rosor! ;)
nejmen hon är inge bitter, nejmen hon e inte de!!! haha

nej nu ska jag köra till och hämta från tåget, sen blire mys ikväll !! <3
styrs/ hast.


nu har det spårat

.. och det skulle ju inte direkt vara för ovanlighetens skull !
hej jag erkänner att jag e sveriges segaste bloggare, i och med detta kommer nu en resume av de två seanste helgerna som har spenderats i goda vänners lag!

Min Goldie kom förra fredagen hem från sitt Polen till oss vanliga dödliga halvintelligenta, och spenderade fredagskvällen med mej, Nyberg/sambo, Possi och Elina. Mycket trevlig kväll som börjades hos Possi och avslutades på ett ovanligt packat Slick(i dubbel bemärkelse) ! Där tappade vi alla bort varandra i vanlig ordning och Emma fastnade hos någon av det motsatta könet medans jag körde dansgolvsvända ...17?
Sjukt bra löningshelgsdrag och vi hade nästan för kul när vi höll på å missa bussen hem, jag klämde dock i med biffarmarna och trängde mej i kön och tog sen ett par rejäääla sprintsteg till bussen, medans emma förövrigt uppehöll sig med att byta OM mitt på Stortorget i Gävle. En mycket bra ide.
hem kom vi och nöjda va vi :)
LÖrdagsmorronen innebar upp och jobba och därefter en duktig omtaggning inför lönehelgskväll nr2. Som spenderades i bästa tänkbara sällskap, en hel besättning!! Meningen var att bord skulle bokas i gävle och allt va hemskt seriöst, ända tills vi inte fick nåt bord och fick lov att gå till "Det onämnbara stället"... Maten var dock god och efteråt följde vi upp med kortspel(om man nu kan kalla de så..?) i Mansion.
och SÅ mycket har jag inte skrattat på jag vet inte hur länge!!! bilder kommer.... sen blev det Kharma och ett jäkla röl på dansgolvet med Nordlund, Hast och Lindquist i den absoluta täten ;)
söndagsmorronen inebar även den jobb...

Denna veckan var våran 4:e på IKEA. helt sjukt hur fort det går. kommer sakna jobbet på IKEA och allt extremt kul folk grymt mycket! just nu måste jag erkänna att Leksand känns precis så litet och illa som det faktiskt är..:S
Om ni någon gång går runt på IKEA och hör någon säga: "jysk!" eller: åh.. här ligger ju den här å chillar..!" då vet ni att jag och sambo har gjort ett jävla intryck, haha!

I fredas blev det freda igen och Adam Tensta fick för sig att Kharma Lounge i sandviken, det är tillräckligt mycket håla för en förortskille som jag, dit åker vi! Bra för han, för vilket jäkla drrraag de va.
Alltihop började givetvis i mansion var annars. Poppade basic element, Maxx och desepticon-dance på högsta och blandade dryck med dryck! Fortsatte kvällen på Kharma och vi en 12 kanske gled han upp, adam och rev av ett par låtar tsm me nån annan kille som trodde han va sjukt mycket kändis.. doh.
My cool  körde han sist och DÅ kom sandviken igång(eftersom ingen kunde sjunga med i nån av dom andra låtarna förutom Ninni!) inklappad och My cool en gång till sen blev de dansgolvet resten av kvällen och alla vi jysk kunde inte ha blivit lyckligare när Maxx plötsligt dunkade ut i högtalarna! viiiilken kvääääll ;D
seriöst roligaste kvällen på extremt länge!

Igår vae jag tvungen att chilla ner lite, vaknade på morronen och skrek som ett djur när jag upptäckte två fetaste blåmärkena på höftbenen av alla trevliga ställen!! undersökte resten av min lemlästade stackars kropp och fann lika stora lika äckliga blåmärken även på magen och på knäna och uppöver låren..! Kom fram till att det kan va hårt att stå längst fram mot staketet när man har 3 fjärdedelar av sandviken som trycker en i ryggen.!
kvällen blev lugn och spenderades med mor på konserthuset i gävle. Marie Picasso faktiskt över förväntan ska sägas! min sallad med kräftstjärtar, räkor och lime inann var dock snäppet ännu bättre ;)

nej nu väntar sista veckan på IKEA, plus att Emma åker "hem" igen på torsda.. jobbigt..:/ Kan hända att jag kommer å hälsar på, specifikt om drinkarna kostar i snitt 25 kr st ;)

I övrigt så e jag hur kär som helst, han kunde verkligen inte va bättre !! :)

vi styrs! /Hast.

nu har det spårat

.. och det skulle ju inte direkt vara för ovanlighetens skull !
hej jag erkänner att jag e sveriges segaste bloggare, i och med detta kommer nu en resume av de två seanste helgerna som har spenderats i goda vänners lag!

Min Goldie kom förra fredagen hem från sitt Polen till oss vanliga dödliga halvintelligenta, och spenderade fredagskvällen med mej, Nyberg/sambo, Possi och Elina. Mycket trevlig kväll som börjades hos Possi och avslutades på ett ovanligt packat Slick(i dubbel bemärkelse) ! Där tappade vi alla bort varandra i vanlig ordning och Emma fastnade hos någon av det motsatta könet medans jag körde dansgolvsvända ...17?
Sjukt bra löningshelgsdrag och vi hade nästan för kul när vi höll på å missa bussen hem, jag klämde dock i med biffarmarna och trängde mej i kön och tog sen ett par rejäääla sprintsteg till bussen, medans emma förövrigt uppehöll sig med att byta OM mitt på Stortorget i Gävle. En mycket bra ide.
hem kom vi och nöjda va vi :)
LÖrdagsmorronen innebar upp och jobba och därefter en duktig omtaggning inför lönehelgskväll nr2. Som spenderades i bästa tänkbara sällskap, en hel besättning!! Meningen var att bord skulle bokas i gävle och allt va hemskt seriöst, ända tills vi inte fick nåt bord och fick lov att gå till "Det onämnbara stället"... Maten var dock god och efteråt följde vi upp med kortspel(om man nu kan kalla de så..?) i Mansion.
och SÅ mycket har jag inte skrattat på jag vet inte hur länge!!! bilder kommer.... sen blev det Kharma och ett jäkla röl på dansgolvet med Nordlund, Hast och Lindquist i den absoluta täten ;)
söndagsmorronen inebar även den jobb...

Denna veckan var våran 4:e på IKEA. helt sjukt hur fort det går. kommer sakna jobbet på IKEA och allt extremt kul folk grymt mycket! just nu måste jag erkänna att Leksand känns precis så litet och illa som det faktiskt är..:S
Om ni någon gång går runt på IKEA och hör någon säga: "jysk!" eller: åh.. här ligger ju den här å chillar..!" då vet ni att jag och sambo har gjort ett jävla intryck, haha!

I fredas blev det freda igen och Adam Tensta fick för sig att Kharma Lounge i sandviken, det är tillräckligt mycket håla för en förortskille som jag, dit åker vi! Bra för han, för vilket jäkla drrraag de va.
Alltihop började givetvis i mansion var annars. Poppade basic element, Maxx och desepticon-dance på högsta och blandade dryck med dryck! Fortsatte kvällen på Kharma och vi en 12 kanske gled han upp, adam och rev av ett par låtar tsm me nån annan kille som trodde han va sjukt mycket kändis.. doh.
My cool  körde han sist och DÅ kom sandviken igång(eftersom ingen kunde sjunga med i nån av dom andra låtarna förutom Ninni!) inklappad och My cool en gång till sen blev de dansgolvet resten av kvällen och alla vi jysk kunde inte ha blivit lyckligare när Maxx plötsligt dunkade ut i högtalarna! viiiilken kvääääll ;D
seriöst roligaste kvällen på extremt länge!

Igår vae jag tvungen att chilla ner lite, vaknade på morronen och skrek som ett djur när jag upptäckte två fetaste blåmärkena på höftbenen av alla trevliga ställen!! undersökte resten av min lemlästade stackars kropp och fann lika stora lika äckliga blåmärken även på magen och på knäna och uppöver låren..! Kom fram till att det kan va hårt att stå längst fram mot staketet när man har 3 fjärdedelar av sandviken som trycker en i ryggen.!
kvällen blev lugn och spenderades med mor på konserthuset i gävle. Marie Picasso faktiskt över förväntan ska sägas! min sallad med kräftstjärtar, räkor och lime inann var dock snäppet ännu bättre ;)

nej nu väntar sista veckan på IKEA, plus att Emma åker "hem" igen på torsda.. jobbigt..:/ Kan hända att jag kommer å hälsar på, specifikt om drinkarna kostar i snitt 25 kr st ;)

I övrigt så e jag hur kär som helst, han kunde verkligen inte va bättre !! :)

vi styrs! /Hast.

RSS 2.0