Äntligen 20 !!!!

Nu har jag gjort de igen.. väntat WAY to long me skrivandet så nu får jag skylla mej själv. och om du tänker plöja igenom de här.. tips: hämta lite snacks å cola : )

SÅ. Ella Maria Hast har äntligen blivit sina 20 efterlängtade år (och nu kan det väldigt gärna bli ett stopp här..).
Det hela började med att våran kära granne i leksand minsann också fyllt systemet, endast 4 dar före en annan! Så vi slog våra lurviga ihop och svängde dom tillsammans här i leksand för att fira oss båda. Hemskt söta klasskamrater vi har som kom med sprit å presenter dessutom! Även Sofia Wester, Elina och Stoffe makade sina rövs upp hit och kvällen blev hellyckad, även om stugan vår va smockad och leksandsbaren va tom! :D
Brita och jag insåg det briljanta i att köpa för mkt mat till tacomiddagen, när vi kom hem och kunde ha nattfest på resterna :) sen slocknade alla i allas sängar efter att Stoffe ropat: "ere nån som vill ha chips?!" och därpå hällt ut alla dessa på bordet.. haha. Jag och Emma hamnade i nåt slags mellandrucket tillstånd och började kalasgarva åt absolut ingenting, sen sa vi fler "roliga" saker och tillsist hade vi båda allvarliga magkramper. TACK sambo, länge sen jag skrattade så helt otroligt härligt underbart mycket!!! :)
jag & Brita 20 utanför min&sambos dörr i leksand! elina, jag & sofia hos oss.

Sen kom den stora dagen på riktigt.. lördagen 20 oktober, 2007 blev jag 20! åååh va... eh... bra? de enda som i princip händer e att jag e tillåten bland vin&spritlagret vi kallar systeeeemet, men jag erkänner de kan va rätt trevligt och om inte annat användbart :) på kvällen klev jag, Jesper, Richard, Emma, Elin, Linnea, Elina, Stina och Eve in på Helt Enkelt och åt en kalasbrakmidda! grabbarna grus beslöt sig för att bjuda mej hela kvällen som en 20års present, deeeeeee, kan ja säga, va en tabbe av DOM ! ;D
Efter mat bar det av till Stina, väldigt trevligt med förskräckliga dansmoves till "Kalle å hans vänner" innan vi drog vidare till krogen och jag och Elin som vanligt avslutade kvällen med dansgolv, dansgolv!
   
min födelsedagsdrink, födelsedagsbarnet, blondinerna, jag & Elin  

Men
inte nog me de här. lördagen därpå bestämde jag mej för att knipa en lokal, bjuda dit alla mina gamla & nya godingar och ställa till me kalas (för mej själv) !! Så vi samlades allahopa i Sandviken (av Guds alla glömda platser här på jorden), lite tillfälliga leksingar, lite vikare, storvikare, kungsgårdare och Geflebor och sen körde vi hårt. Det hela började med att alla gick för att hämta mat och lämnade mej och Brita ensamma med bålen (som jag förövrigt slagit ihop helt själv under konceptet: allting gott blandat), så när folk började komma tillbaks så var bålskålarna halvtomma och vi var helfulla haha! bra bålgrejer va de ju garanterat iaf ;)
Sen spelade vi 72 versioner av kortspel/ölspel, som alla innebar hemskt mkt drickande och lika mkt skratt!
Även lappleken inbringade ett par applåder och en handfull asgarv, liksom thomas version av artistleken där han gissar på ABBA varje gång för att få åtminstone ett sketet rätt! :D
lappleken!
Än en gång fick jag både skumpa, vin och sprit i de finaste förpackningar, men tro ej att jag tar de som nån pik, oohnej "drick som ett såll, dock under kontroll!" e mitt nya motto. Och de va exakt va vi höll på me när jag poppade 2liters champagnen på bron och den fick gå laget runt innan vi drog oss mot krogen!  Där inne va vi packade som sillar, som aldrig förr men va gjorde väl de? uj va kul vi hade och efter svettigt mkt dansande och lite extra drickande så avslutade jag och mina 3 hysgäster kvällen på äkta viken-vis, med "jättemålet" (lr linande) på Sibylla och en galen taxi hem till bajen ;) där vi tokdeckade och blev mer än överlyckliga nästa morron när vi kom på att klockan va 11 inte 12! woho liksom ;D
Sen blev det bakismat, karin och jag slängde i oss våra chickybits på under 6 minuter tror ja, sen tågade flickorna hem och ellahast hade "bara" städningen kvar. :S MEN de va de värt! Jag hade en riktigt grym kväll !
     
Jag & Brita     Sofia Wester, Linnea, Jag & emma    Jag

Det enda som möjligen saknades den kvällen trots allt, va givetvis min Emm.. massa kärlek to Poland!!
och den 25:e vet vi alla  att de e DU som styr ;)

Ne nu laddar jag om inför denna kommande helgen, då min kära faster har 50års kalas och dagen till ära chartrat Stena Line (why not liksom.. eh?), kan nog endast bli bra!
ps. nu har jag ju fått så jävla mkt alkohol i alla dess former så nu behöver jag ju inte gå på de där jävla systemet iaf!? doh.. ds. '
love / e.

vitt vin & andra stämningshöjare !

nu har jag kommit fram till att jag måste skriva lite oftare, annars får ja ju, som nu,
så förbannat mycket catching up att göra så jag vet inte vart jag ska börja..!
(har t ex stått totalstill & utan att prata(vilket liksom inte e helt min pryl) i ett skyltfönster, som "levande skyltdocka")

men för att plocka upp tråden nånstans iaf så fyllde några damer i min närhet sina efterlängtade 20år här i dagarna. grattisgrattis återigen och det leder mej in på Elina&Stinas gemensamma fest som styrdes ute i bomhus och som faktiskt vart en riktigt, riktigt lyckad kväll med avslut på Goya. sinnessjukt småjobbigt att kliva upp i ottan och ta 41an från Gävle hem på lördan för att jobba dock..
sen blev det lördag och vi har väl aldrig varit främmande för tvådagars tidigare så varför börja nu?
Jag och Lindquist gjorde våran egen förfest mellan fyra ögon. Vitt vin, lite (mkt) snacks, massa massa prat åsså jag och hon, sicken förfest! sen slöt vi upp till brudarna boll och blev bjudna på både den ena drinken och den andra shotsen. den av oss som sen inte va full, va möjligen fullare om inte fullast ! och då tyckte vi att åh va lämpligt, tiden e mogen för krogen!! karatevarning ok, men annars kul kväll trots allt.


veckan i Leksand blev kort, gled in måndagkväll med sambo i släptåg och tågade sen ut igen redan onsda eftermiddag. jäättelånghelgen hemma :) hann med att bli lite mer kryddad blondin än tidigare, shoppa respektive supa bort ännu mer pengar jag inte äger och dessutom luncha med bror (som jag desperat försökte övertala att slipa lite på sin badboy image, eftersom den här "ängel"-prylen han verkar köra nu endast får mej att framstå som, om möjligt, ännu värre.).

plötsligt var det helg igen. fredagen gick i idol-anda och trevligare(framförallt mysigare..) sällskap får jag nog leta efter ett tag ;) lördag var det bästa på länge, drog igång me lite fotboll live, dock var vurren i halvtid den stora ljuspunkten! sen fotboll version tv, sverige va vi aldrig oroliga för så även denna gång kändes maten (dvs det stora tacokalaset) som det självklara huvudnumret!
Elin drog en seriöst klockren kommentar om att tv faktiskt e annorlunda än radio för på tv ser man, och på radio hör man ju liksom bara. tack för de, vi kunde ju ha missat den informationen annars! Sen va även jag tvungen att vara allmänt intelligent när Ida berättade om nån som tog 130 i bänkpress och mitt svar på de va:
"Ja, jag vet ju inte så mycket om sånt där, men jag antar att de e tungt för de väger ju mycket!" nehe? haha
vi drack å drack ännu lite mer sen tog vi bilen, och insåg inte förrns försent givetvis att både jag och Skoog hade glömt våra mobiler, bra val.. :D
Utekvällen fortsatte till Marquee och även tillsist en smått förvirrad efterfest, lyckades på nåt oförklarligt vis inte få me mej varken kebabrulle eller strips så magen levde sitt egna liv idag, mådde allmänt bra på jobbet men sånt man får bjuda på i förbifarten. Kom under kvällen iaf fram till att mina radarpartners båda är allvarligt arbetsskadade för livet. Om Ida hittas omkringkrypande dansgolvet, så kollar hon förmodligen in konstruktioner på det ena och val av skruv på det andra. Elin lider mer av en slags tics, så fort nån råkar nämna en frukt el. grönsak, skriker hon ut EAN-koden i ren desperation. det går typ inte att hejda!
hursomhelst lyckad, kul och oväntad kväll, nu laddar vi om inför fler 20åringar som ska firas.
T.ex JAAAAG !!     fi  ne  ly  !!
Onsdag i Leksand och lördag respektive lördagen därpå här hemma, kan bli så bra de här.


image4

do it.

ps. lyckades med en rätt, låt oss säga annorlunda bedrift härom natten.. la mej i min säng som vanligt (huvudet upp & fötterna ner). Jag har en spegel på långsidan av sängen nere vid fotändan och morgonen därpå vaknar jag av att jag ser mej själv i spegeln !! blev på allvar asrädd och gav upp nåt halvkaotiskt tjut så mor kom in och frågade om jag drömde mardrömmar. Jag har alltså, i sömnen, vänt på mej 180 grader! och vi pratar en 90-säng, haha jag lyckas. ds.  // ella.

RSS 2.0