Den totala spårningen.

det är sannerligen sammanfattnigen över den här sommaren. vilket SPÅR!
för det första så har jag ju ännu en gång lyckats slå rekord i att inte skriva blogg? eh man har väl bättre saker för sig. typ.
för det andra har jag inte haft en skruttigt jobb på heeela sommaren, och hur jag fortfarande kan ha pengar på kontot de e inget annat än ett jävla MIRAKEL. (kan på riktigt verkligen inte förstå de.)
för det tredje, fjärde, femte osv.. så har det varit en del grymma festligheter som tål att nämnas! (dock dessvärre för min lever lite väl många att skrivas här..)

Jag och Jonathan packade vårt pick och pack ( eller snarare bara vårt pick för Ryanair va stenhårda me bagagepriserna..) och åkte för att hälsa på moster i Valencia!!
å hu GÖTT va inte de exakt ?
absolut bästa jag tagit mej för på riktigt länge! blev inte så mkt beach å bränn, men desto mer äckliga grottor och ashäftiga vattenfall, vilket vi gillar. sinnessjukt mkt roliga, snygga, heta, vackra, fina, coola och underbara (spanjorer, ne ja skoja haha) kort knäppte jag. får hänvisa till facebook där.
åt så mkt god mat, blev bland annat ilurad bläckfisk och torkat blod. dock inte på samma gång.
väldigt många ovärdeliga stunder hade vi. som kvällen på salsabaren, bilvägen längs stup, inspelningen av en privat skräckfilm i de mörkaste grottorna haha eller casinonight. have a pcik, shit va mycket kul jag hade. vill verkligen tillbaka. typ nu! kändes på riktigt förjävligt att komma hem till ett regning sthlm mitt i natten..
men whatta häck, nån dag senare va på topp igen, och drog igång me tjejerna grus.

singstar kväll hos Cissi, vilket drag? husägaren och undertecknad stod för den stabilaste insatsen vid micken. helt klart. BRA JOBB. än en gång, for pics, please visit facebook. (om du inte har facebook så e du tydligen sjukt "ohipp" bara så du vet..hm)

e iaf back in Leks nu. kändes faktiskt sjukt kul å träffa alla igen, vilket jäävla gäng vi e! Hade skylttävling i Säter här om dagen. Säter suger. ingen orkar bo i säter, ingen orkar va i säter, men dom har uppenbarligen butiker. så jag å två friends skyltade på expert. sjukt bra varte ska lägga upp pics promise!
Idag fick vi sammarbeta med ettorna, som förövrigt e riktigt grymma givetvis både på de dom gör och på kvällsdelen här i leks.. blir en jävla del fest ändå å dom kan ju inte va sämre än föregående.. fast jag tycker nog våran klass slår alla rekord. om nu de e nåt bra.. ;)
skulle iaf klä en skyltdocka i papper idag. på riktigt. uppgiften löd använd dig av tidningspapper endast och gör om den här skyltdockan. "ok".
men eftersom vi e typ sveriges nya generation superbegåvade stylister/designers/dekoratörer så blev resultatet så SJUKT bra. bilder på de kommer också, vi gjorde en "pretty woman" i het klänning och höga boots, bootycall någon?

nu ska jag dra mitt ass till bigbay och mansion för att ÄNTLIGEn få se och höra lite om va grabbarna har gjort i USA, grymt kul. där kan vi förövrigt VERKLIGEN snacka om: den TOTALA spårnigen !! :D hahaha varannan dag fick ja meddelenade som löd nånting i stil med: "jag ska aaaaldriiig mer driicka aaalkohoool!!" och nästa dag skrevs de: sitter här me en bira å taggar, sjuukt bra drag...!" haha de e mina grabs de.

laddar nu för fest i Leks på tisda med "gangster" tema.. alltså typ 1920tal. ska väl se ut ungefär såhär:
fast jag ska va snygg. hade jag tänkt mej haha.
sen är det bara att ladda om för ny amskerad veckan därpå, ska jag tydligen bli Indian, låter intressant.
ingen kan ju säga att de inte händer saker i Leks iaf. igår höll vi på å bränna upp hela stugan när vi "provade" Idas nyinköpta vattenpipa från Turkiet haha.
har förövrigt LÄTT de bästa sambosarna! Emma(som alltid kommer va min "sambo" whatever), Pojje åsså Ida. våran stuga har föresten spårat. loong ago :)

hopp i duschen. styrs / Hast.


RSS 2.0