"I'm beggin you for Mansion.."

nu var det länge sen igen..
Vi börjar med nationaldagen och allt som kretsade kring den, vilket egentligen byggde på ett ord: SLITEN.
ovan nämnda fredag började med jobb och en planerad cykling ut till åshammar(!?), men i sista stund tog jag och richard oss i skinnet och insåg att det hade blivit största löken någonsin att cykla typ 2mil innan en fest? inte smart.
Festarrangörer var Nathalie och Emma som fyllt 20 ihop och bjudit ut alla till världens bästa lokal ute i skogen!
började med käk ute i solskenet (och som alla andra klagade vi i vanlig ordning först på den steekande solen och sedan på att den gått i moln så de blev kallt å proppat me knott!, hej svensk sommar) sen hade vi en heel fotbollsplan till alla sorters lekar, bland favoriterna fanns:
- Cissi äter en korv som hänger från mej(?)
- Tryck in så många skumbananer i munnen du kan
(och gissa vem som tog hem de? även om Adde va helt säker på att jag fuskat och svalt EN HEL skumabanan? högst troligt..) :D
- Vem får på sig ett par strumpbyxor först
(och notera att detta utfördes av två grabs!!)
Hursomhelst.. RIKTIGT rolig kväll, me riktigt roligt folk ! sjukt lyckat och bästa på länge, kunde även inte ha avslutats bättre än med en fotbollsmatch i sommarnatten! :)
dock
kunde lördan ha börjat bättre än att jag skulle upp och jobba igen..! kämp. men de tog väl nån timme innan standard sms:et kom: jaha, nu e man vaken, dags att börja tagga om ! jeees..
Blev en kväll på uteserveringen på Kharma, som fortsatte till Lobby, riktigt trevligt! Kvällens skummaste var Addes hög med tior på bordet som av nån konstig anledning endast växte sig större, han satt å sparade till ett helrör men innan vi gick så tipade vi vakten istället, några tior extra i skjortfickan mår ju ingen dåligt av.
sönda.. ja va ska man säga upp och jobba. måndan va ja så SLITEN att jag missade min tandläkardejt me Nathalie, men som tur va fick jag en ny :)

sen gick en vecka och så var det dags för den stora dagen: öppningen av Mansion summer tour-08 !
det började givetvis med Sverige-Spanien matchen. Jesper fick lov å  hämta mej ute i Bajen i helvtid och när vi kom tillbaka så har Uffe blivit så förbannad på att deras TV sprakade och allmänt inte fungerade.. att han tagit skyliften upp i ett TRÄD och nu var i full fart att såga ner diverse mer eller mindre störande grenar !! haha
Sverige hade en poäng med sig och skumpan var på kylning.. MEN i 92:a minuten gör Villa mål? va? (tur att det var på övertid då säger reglerna att man får korka skumpan iaf..) Problemet var att korken satt som berget och våran plan att skjuta ner Uffe ur skyliften gick lite i stöpet.. sen kom Henrik "skruvkorken" Jönsson och löste alla problem, men inte fullt lika glamoröst dock.

riktigt, riktigt grym kväll med massor av gamla minnen samlade. Vi vart så till oss(och så fruktansvärt på lyset) att vi skapade en grupp på facebook kallas Mansion. minns inte vem som kläckte idén men det var nog nån smart ! (frågan e bara vem exakt det var, i det sällskapet..)
nu är iaf Mansion summer tour-08 officiellt inledd ! hahah

kvällens bästa var iaf när Jesper äntligen insett att Champagnen inte var lagrad sen 1795, bara för att det stod det på flaskan! haha jag verkar ha lite kontakter från  1700-talet.. ;)

blev en krog och en buss hem också. Det roligaste var att alla verkligen storhoppades på att stackars Gutten skulle va på bussen !! vi slängdes oss på å kollade oss omkring, men doh, ingen Gutt :P
blev hem och decka i säng istället, vid 4 får jag ett sms från Richard (som är helt övertygad om att det är efterfest): vi kommer nu. haha nej ja tror inte de ! :D
fick även ett sms av ovan nämnde cirka kl.15.00 på söndagen: sliten? neeheee en annan hade ju bara varit uppe på jobbat i 5 timmar!! :D

nu väntar en hel sommar full av uunderbara fester och underbart folk. och på tal om underbar så kommer snart en midsommar, efter det en peace & love och därefter min emma! fruktansvärt saknad andra hälft och medlem av Mansion! :)


gjorde även min andra uteträning på 2 år idag, shiit va kul de e! åsså EM på de, fotboll for life.
heja sverige vi styrs/ hast.

RSS 2.0