Bolibompa !!

ber Så här mkt om ursäkt för den sega uppdateringen..
befinner mej just nu i TV-huset, på SVT avdelningen uppe på Bolibompa redaktionen ! detta är min andra vecka och en mer detaljerad update kommer senare.
men GUD så bra jag trivs..!! detta är vad ella hast ska ägna sig åt minsann! vilken tur att jag fick reda på de..!
hela redaktionen är uuunderbaar, min såkallade handledare Rasmus "Raaaz", är GRYM, och mitt jobb här kunde inte va varken roligare är mer MEJ !! im lovin it.

Jag håller mest på med rekvisita och som attributör tsm me Raz, men är även med och hjälper till och tipsar vid inspelningar och liveprogram! (ååh så kuul.) idag exempelvis har jag gjort en labyrint till programledar-Marcus som e me på onsdakväll, har givetvis den obligatoriska målarfärgen över hela händer och kläder !
Idag tog hela redaktionen med sig lunchen ut på taket(!) och så satt vi där å chillade i solen, ååh va jag älskar den här staden i SOLLJUS. värmevärmevärme.

btw. min pest eller kolera- pryl, ledde ju till att jag nu bor hos mormor Simson och KORS i taket det går såå braa !?
var kommer denna trevliga människa som bjuder på så god mat och pratar om så intressanta saker ifrån? (intressant förutom när hon av åldersglömsa pratar om exakt samma sak ca. 3ggr om dagen i regel.)

förbättrat förhållande till snortät mormor - check
ännu en vecka på den mest underhållande arbetsplatsen I know - check
inte EN liten eller ens ännu mindre godisbit på snart 2 veckor? - cheeeeck
återträff med väldigt god vän sen snart 15 år tillbaka - check (om ca 10min för nu ska jag ta buss till Östra och möta Marron på KTH, oseriöst.)

styrs! E.

RSS 2.0