Påskprat.

Jag vet. jag är seg. men i motsats till somliga bloggare har jag ett liv utöver allt jag hittar på att jag gjort, i min blogg :)
Låt mej se.. påsken ja, lyckades begränsa mej till en ynka festlighet , på påskafton.
Innan påsken kunde börja var dock jag själv och sambo tvungna att ta oss från Leksand och hem i vanlig ordning...
heeej å håå. Det började där det slutade.. min älskade bils bromsar e lite småslut.
Detta märkte vi lämpligen när vi kommer åkandes in i Leksand och ska stanna bakom sista bilen i kön vid järnvägskorsningen. Ella bromsar, bilen bromsar... inte!! jag skriker: emma!? å sen får ja lov å svänga förbi bilen som står sist och hamnar jämsides med den föraren innan vi stannar.. vinkevink!! sen backade jag in bakom igen.. :D
Vi kom iaf både till och hem från vår Dalom och stannade hela 6 dagar i gästrikland!
Den lilla godis(och övrigt onyttigt) pakten som vi hade gick av någon anledning upp i rök över Påsk, vilket fick sin början när mor helt sonika delar ut 3kg påskägg till vardera  barn Hast. Va ju inte direkt läge att inte äta upp allt...
Åt godis konstant i 6 dagar med andra ord, och kryddade med lite alkohol på lördagen. Ida samlade brudarna grus hemma hos sig och introducerade stämningshöjaren nr1: "Med Vilda Gester" bästa sällskapsspelet någonsin skapat, extremt skrattframkallande och väldans foto och film-vänligt!! om du inte har det - införskaffa !!
Roligaste förfesten på länge.. jag utlovar bilder lite senare :) vågar mej inte riktigt på att dela med mej av filmmaterialet.. med tanke på känsliga tittare ;)
sen tågade vi iaf iväg till krogen, jag och Emily i täten väldigt ivirga att komma in på dansgolvet... som dessvärre var överknökat med folk som stod och diggade(?) till pumpbolaget? helt seriöst. Efter det var det faktiskt någon som lyckades förstöra resten av kvällen ytterligare så vi gick hem och sov i ren protest !

Söndagen var sömnen och bakismatens dag, vi tog även en taxi från Björksätra till stan för att hämta min bil(och lite kinamat och lakrits jag erkänner)!

Efter Påsk var vi så tillbaka i Leks igen. På vägen dit gick mätare i min älskade sktibil upp till rött vilket enligt far betyder: stanna genast! så vi stannade, jag fick gå in på OK och be om hjälp för jag behövde GLYKOS till min bil !! ändrade mej snabbt till glykol, men där fick sig han dagens skratt.. ! bjöd på den.
Jag har även varit ute å sprungit vareviga sketna dag eftersom jag tyckte de behövdes efter min Påskdiet beståendes av.... tja, godis och övrigt godis..!

Hade föreläsning om våran bokkampanj vi gjort för Camilla Läckbergs nya bok igår, jag och min grupp! Vi kanske har varit den mest oseriösa gruppen någonsin, vi har verkligen haft ritkigt jävla kul dock! Så när lärarna ska ha feedback så klämmer dom i och säger: "jaa, det märks ju att ni är en väldigt seriös och strukturerad grupp!"
HAHA vi kanske höll på å dö, men höll dock en god min och log lite profesionellt ;P

Igårkväll var jag och sambo i Borlänge och shoppade... skulle egentligen kika på modevisning men tillsist stod jag där med fyra/fem kassar.. givetvis ett antal klänningar och örhängen rikare, men ett antal svenska riksdaler fattigare.. :S
När vi står å luktar på parfymer inne på Kicks så försöker jag va enormt seriös och konstaterar att en parfym luktar lite: "mörkt", emma kontrar: "jaa! den är verkligen OND!" haha alla hemska människor där ute, köp Diors nya! ;D
Sen tog vi vägen via Falun hem.. som vi aldrig åkt förut.. och(tro på det här om ni kan) JAG HITTADE!
guldfisken Hast med ett lokalsinne som en torsk hittade hem!? jag tyckte väl inte de va så speciellt, men sambo va stolt... !! (ok jag var sjukt nöjd!!)

idag har jag cyklat 2mil, fick något finskt ryck och gav mej ut på skogsvägar. det var även motvind så jag kanske cyklade i max 5km/h.. sjukt påfrestande för själförtroendet..
Längtar tills ikväll när två av mina bästa saker i livet kommer hit.. Min Izet och Sushi ! ;)

nej,
ska ta tag i den eviga städningen av mitt rum, verkar aldrig bli av med den på annat sätt.. ! pratade precis med Richard.. undrar vad straffet är för att bryta "jag ska inte supa på två månader" pakten..? undrar va de e om man dessutom gör det på släktfest där man tävlings shotar mot farfar, sen går till bussen 1h för tidigt(!), inte kommer in på krogen för att plånboken ligger hos farmor, knatar på stan tills folk börjar ramla ut, tar kvart i tre bussen hem och dessutom hade kul? haha my hero !! :D

styrs!/ hast.


Mello-fylla.

Så gick då den stora finalen av stapeln, nu igen. Melodifestivalen 2008, och det bästa av allt var att det enda folk väntade på var en liten blond komiker vid namn Björn!
Jag och Sambo började tagga redan i förra veckan, jag bestämde mej för att våldsgästa gävle en gång för alla.
Först kom dock en fredag, utan sushi även denna gång !! och nu kan jag säga, börjar det bli seriös brist på sushi i mitt liv, och på en del andra grejer med för den delen.
Dock inte seriositet och självdisciplin, snörade på mej springskorna varenda dag förra veckan faktiskt, och åt inte en ynka godis, chips, lr sliskmat bit..!
(dock har jag givit mej själv och sambo tillåtelse att äta ovanstående i valfria mängder på helger, vilket givetvis spårade rätt rejält med besök både hos pizzagubben, donkentjejen och godishyllan(ex antal ggr). btw så börjar helgen officiellt fredag kl. 16.00, tänkte ni skulle veta det..)

Mello-lördan iaf !! Tog min Chill-bil för att köpa en klänning i ren desperation och hittade ´faktiskt en LBD för ynka två hundralappar!! (det bästa med det var när jag och Elina upptäckte att vi hade i princip exakt likadana klänningar men hennes hade inte kostat ynka två hundralappar ;) )
Gjorde mej sedan iordning alldeles ensam i mitt stora hus och pillade så länge me lösfranslim att taxichaffören tillslut ringde och frågade vad jag höll på med ! två sek! skrek jag, slängde ner drickan och klackade nedför backen. Bussen till Gävle och en promenad hem till Stina för att möta upp brudarna.
Där blev det Kinamat für alle och mångra skratt och skrik framför allas vår Melodifestival.

undertecknad lyckades även låta en "vårcider" glida ur handen och fick sen plocka glas och torka golv och missade HELA Christer Sjögrens framträdande.. vilket iofs inte var mitt livs katastrof.
Jag såg ju Charlotte och det va huvudsaken, hon förtjänade att vinna fast hon såg ut som en transa. Men det kan väl bara gå bra bland öststater inte sant? :)

Vi
hängde ett bra tag hos Stina, sen gled vi förbi Interpool och träffade grabbarna som firade Larssa dagen till ära. Sen förflyttade sig hela gänget till Goya och drack ytterligare otrevliga mängder alkohol!
Sambo övergav mej för Hang Loose, så när bussen skulle gått för 10min sen kom jag på att jag ville nog åka me den...!? Som tur va stog den kvar, men JAG fick stå heeeela värdelösa vägen hem! orka...

kompenserade upp med onyttigheter på söndan och världens bästa myskväll på de.
Ikväll blir det Gossip, sinnessjukt (pinsamt) bra skit.
Övrig information, det passar sig tydligen att snöa i Leksand just nu. min bil behövde inte det här!!
Lycka till till mej och sambo imorn inför uppförsbacken.. tåg någon?

Nu är det påsk om en lite futtig dag åker vi heeeeeem igen, choklad och påskägg i övrigt låter så BRA just nu!
Kan inte sluta tänka på choklad av någon anledning.
och vi som ska äta spenaaat ikväll, gott.
skriver i påsk :) /hast.

addicted to Cola Light.

jaha nu sitter jag här klockan strax efter 10 och skriver blogg, extremt deprimerande att vara vaken överhuvudtaget faktiskt. men, arbetet väntar!
rätt obehagligt att komma hem till detta stoooora ensamma hus igårnatt faktiskt, speciellt efter att Jesper hade berättat om Hostel2 filmen och en läskig gubbe som brukar stirra på honom genom fönstret? :D

Förra helgen var en bra sådan, lördagen va helt insane. Plötsligt hade hela sandvikens befolkning över 18år vaknat till liv en löningslördag och samlats i en kö, som mer såg ut som en levande myrstack, utanför Princess.
Nyöppning för "lobby" och det måste ju ha varit lyckat eftersom vi fick stå i kö i typ 1H!!!! i sandviken? ingen vet.
sjukt bra drag där inne dock, hade riktigt kul efter att jag och Rich fått i oss våra shots. efter att vi hittat baren vilket tog typ 10min! :)
Sen tog jag och min bilen ut till Bajen och njöt av 400 kvadratmeter för oss själva .. ;)

Ja sen blev det leksandsvecka igen då. Utan sambo som blivit sjuk, och eftersom vi gör aaaaaallt tillsammans så drabbades även jag av ett smärre sjukdomshärj tisda natt. men de e över nu.
Sambo återanslöt torsda för att vi skulle hålla föredrag inför klassen allihopa, på 5min var.
Mitt blev 8min men så brukar jag ju kunna prata en del.. :)

Måste
nämna mina och Emmas bilfärder i min älskade bil som vi döpt till Chill. Eftersom det är precis det den iiinte är! Härom helgen när vi skulle åka hem tyckte jag att vi lutade lite väl och när jag stannat och tankat och slänge en blick på däcken så var det ena i princip obefintligt :D
haha och samtidigt börjar Nyberg skrika att det ryker från huven ? eh whatta häck tänkte vi och fyllde iaf upp däcken med luft, med "viss" hjälp från en gentleman i närheten..
När vi åkte hem igår hade kylarmätaren fått spatt och visade ibland att bilen förmodligen skulle sprängas och ibland att vi förmodligen befann oss på Nordpolen lr liknande. Vi drog den ganska intelligenta slutsatsen att den nog var trasig..
Sen höll vi på å få motorstopp i den största rondellen mitt i Falun för att jag va helt säker på att jag hade tag på växelspaken, men istället satt och greppade krampaktigt om min Cola Light flaska som befann sig i facket precis intill växellådan. haha jomen ja har hört att man kan växla till 6:an med den? :P

Nej nu kallar plikten, plus att jag har typ 4 nya skvallertidningar att läsa, yuuuum.
Ikväll hoppas jag på Melodifestival, lite vin(förmodligen mer än lite dock), trevligt sällskap och avslutning på dansgolvet med min partner Lindquist. som förövrigt fyller 21 idag, grattisgrattisgrattis :)
LÄngtar sjuuukt mkt tills de 5 veckorna i Stockholm! Ska leva sånt liv ;)

Ska tillägga att Emma & Elin ni är mycket saknade här hos mej! Kärlek till Årefjällen och Polenfjällen ;)
görs. /Hast.

RSS 2.0