Den stora maskeraden & en ny pälsmössa

Så var det dags för maskerad 2007 i Leksand, ett jääävla event för oss dalkullor och masar med seriös brist på annat att göra! Och eftersom vi e dekoratörer så va vinnarinstinkten på topp och kostymerna skulle maxas, min personliga favorit var nog mumien som va inlindad i ett mystiskt material all-over. (Jag och nyberg hade dock seriösa problem att förstå hur exakt hon utförde toalettbehov..?)

vi förfestade på Paraden och min och emmas drickdeal fungerade över förväntan ända tills jag gick och vann (förlorade?) nåt kortspel och allt barkade totalt alldeles som vanligt. undantaget var att även Emma fick i sig en väsentlig del av alkoholen och vart riktigt tankad äntligen!

sen bar det av i kortkort och knästrumpor till maskeraden, där befann sig bland andra; en porrmorsa, nån från heroes, tingeling, en manlig balettdansös, kapten krok en solbränd 70tals lodis och Jesus av alla osökta!
sjukt bra drag ända tills emmas väska va borta, men toklotto tog hjälp av mej och hittade den i en trädgård nånstans totalt random! l o t t o.
hann tillbaka lagom till sista draget sen gick jag hem, men gick åt fel håll och fick vända haha, ännu ett excellent prov på mitt lokalsinne i toppform!

helgen fortsatte i den vita färgens tecken rätt oväntat från min sida faktiskt, fredag spenderades med bror framför film och ohälsosamt mkt dip.
lördagen va händelserik på sitt sätt, jobb på dagen(dvs catch-up med skvallertidningarna), middag hos Modins afterwork och sen film i storvik. dock inte helt utan komplikationer givetvis när hast och modin e ute..!
på raksträckan hade vi allmän konversation om grejer vi kört på (bakom ratten) och långa bilar som kan fastna på vägg guppen, när Karin Modin helt plötsligt tokbromsar i en halv sekunde men sen fortsätter rakt på och där mitt i vägen kom en HARE som från ingenstans! de sa i princip slurk-slutt-slach-bump och sen var det hela pretty much över, iaf för haren.. karin va förstörd och jag försökte verkligen va medlidande, det ska tilläggas! meeen trots alla tappra försök till att knipa igen brast jag ut i ett riktigt HAST-garv och kunde inte sluta! tack för ett riktigt gott skratt kej :)
Pappa modins kommentar gick väl i huvudsak ut på att kanien skulle passa bra på frukostbordet dagen därpå och dess päls bäst som vinterns IT-mössa!

nej nu blir det sängen för Hast, kommande helg kan bli en höjdare faktiskt, stå levande skyltdocka på lörda och sen fortsätta UT. äntligen får jag träffa dej också, inte en dag för tidigt fakitskt! även om jag allra helst skulle ha dej här just nu ;) sleep tight! /e.


underbar

Nu händer det grejer vill jag lova.
onsdan va väl ett riktigt särkapitel men början va iaf nästinpå oslagbar med 35 tillfälliga leksingar på en yta av ca. en kvarts kvadratmeter var, hemskt mysigt och allmänt påverkat. vinet flödade, ölen sprutade och spriten bytte händer konstant, utgången blev inte helt oväntad men fick (i brist på annat) iaf med mej ett par schyssta pics hem!

helgen som var.. va underbar för att använda helt rätt ord! blev mött på bästa sätt vid hemkomsten, sen blev det fest på fest. fredagen med brudsen var totalt förvirrad men vilken kväll! avslutades om möjligt än bättre :)
lördagen var födelsedagskalas i förtid men så sog klockan 00.00 och champagne och rosé kom på löpande band som från ingenstans och livet lekte i allmänhet, jävligt lyckad kväll. och vid det här laget hoppas jag du vet hur mkt jag tycker om dej, och ingen annan.

den här helgen går i lördagens tecken, Lady's Night kommer till Leksands arena och JAG med flera ska stå som arenavärdar. hemskt glidigt jobb och dessutom efterfest med kändisar och VIP ( i bästa fall) looking forward to it!
idag har jag ingen vidare kommentar på dock, sambo lämnade mej för civilisationen och ovanpå de lyckades jag bli dumpad ytterligare en gång på samma kväll, inte alls deprimerande nejmen de e inte de..
så nu har jag varit ute på en grannrunda och fått ihop ett 20tal potentiella filmkvällsintresserade, nöjd me de faktiskt. knackade förövrigt dörr totalt randomly och hamnade tillsist hos ett punkarpar av misstag som dessutom låg och sov, inte väldigt poppis där just nu men va gör väl de? inte min krets känner jag.

bilder på ingång från vårt vernissage idag btw, lyckat som fasen men så e vi ju också en extremt begåvad årskull!(lr fler) nu ska jag gräva ner mej i min ensamhet innan filmdejten, med hjälp av glass och chokladglass.
snart igen. ella
random

helgens bästa konstaterande: random. kalasbra och allmänt användbart ord som givetvis inte existerar i svensk version. är redan en flitig användare!

nu sitter jag ensam i dalastugan, min sambo e btw totalt icke-existerande, utplånad från världskartan OCH mobilnätet. ska oroa mej snart, just nu njuter jag av tystnaden efter att hela familjen Hast (förutom storskeppet) varit här på inflyttningsfest. dvs vi beställde american take away, inhandlade godisaskar och lekte i lekparken!
Jag visade prov på lite gungbrädekunskaper och exakt hur man åker rutschkana som smidigast, så nu e jag trött.

höll förövrigt på att totalsomna på arbetstid idag efter en helt ok utekväll igår.
jag, Kej och elin skapade drag, krogen va i allmänhet en smula skum och i synnerhet full av helt totalt osökta personer. lyckad kväll hursomhelst och avslutades helt riktigt med kebabpizza och dubbelsäng!
kvällens stora fråga var och är, fart fasen linnea och resten av Alba tog vägen? nåt incesttillhåll ligger mina pengar på ;)

har fått livstecken från min polska babe, och allting visade sig vara precis som vi skrämde henne med att de skulle. högstadietoaletter med inbyggd cannabis für alle, dubbelrum med inneboende gråsuggor och givetvis en transvestitporrklubb i kårlokalen. osvosvosv.. :)

nej nu e svenska klockan snart tio och sambo är ännu inte återfunnen! ska nog kontakta polisen, och definitivt starta skallgång.. (ska bara pröva smsa först)

sinnesjukt seg skogsrouter här ute så håll till godo gott me lite pics till torsda typ, hej så länge/ Hast
RSS 2.0