storfrämmande i korridoren..

satt här på kontoret med Rasmus och såg tre svarta mercedes glida in på parkeringen utanför.. ut kliver tre biffiga vakter och en kostymklädd herre. Senare kommer ännu en stekig stadsjeep och ut kliver en dam med tre svartklädda män i följetåg. så trevligt tänkte vi, vilka kan de va.
men ja som ser som en kråka på mer än 1m avstånd insåg inte vilka de va, förään jag krockade med dom i korridoren och höll på att bli nedslagen och anhållen på köpet. take a chill pill.. :)

visade sig dock att det var självaste Fredrik Reinfeldt samt  Mona Sahlin som skulle upp en trappa till Aktuellt.
kanske tycker i smyg att dom passar bättre i Bolibompa..
Sen de här me att deras säkerthetskillar, som ska föreställa "civilklädda" går omkring i svart rock och alltid e skalliga så man ser att dom har earpiece och radio. DET kallar jag diskret.
ännu mer diskret är förstås att komma glidandes i idel svarta mercedesbilar med tonade rutor, i ett tåg.. nja arbeta lite på säkerheten samt diskretionen där grabbar! tips.

ska upp på redaktionen för en lunch snart. ska bara ta tag i den här Teliatanten först, måste ringa och jag vet att jag kommer få ett utbrott på en människa som inte ens excisterar. ska nog använda richards megakod så man kommer så man kommer fram på en gång.. kan dom förtjäna.

Laters/Hast

Kommentarer
Postat av: Emma

Du den luktar nog godare än snow fairy, om det nu är möjligt. Men det gör den nog!!!

Synd att inte snow finns i lotion, då skulle dom tjäna storkovan på hast och nyberg.



Pussis

2009-03-17 @ 22:52:30
URL: http://emmanyberg.blogg.se/
Postat av: r

haha, megakod is the shiiiiiett

2009-03-18 @ 09:00:47
Postat av: veronica

nemen morsning korsning, det var verkligen inte igår! Låter spännande med tv-inspelningar och Bollis, vad är det du jobbar med egentligen? När flyttade du tillbaka ner till sthlm?

2009-03-19 @ 14:32:30
URL: http://blackisnotacolour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0