citat.

okej kanske inte va askul men hursomhelst...
igår blev en helkväll med familjen Hast, vilket kan få vem som helst att balla ur å tycka att lite allt möjligt e fruktansvärt kul.
Jonathan försökte iaf introducera sin flickvän KRISTIN när vi satt vid matbordet. och när dom sen går ropar Freddie:
"Hejdå SKRITIN !!" haha gulligt om inte annat.


:)

nu har vi äntligen inhandlat ROCKBAND till Wii, så nu e vi som klistrade i grottan på övervåningen grabsen grus å jag själv. Är ju roligast att sjunga men jag känner mej inte helt high på rocklåtar från 80/90tal så hittills har trummorna lätt varit roligast! å gitarren e ja ju som ni vet redan GRYM på sen Guitar Hero ;)
jag & två av tre möjliga gitarrhjältar.

nej nu ska jag skriva ut noter till "Warwick avenue" och spela/sjunga lite. styrs/Hast.


Yatzy i ljus !!!

hemma!! I Bajen, igen. Som Nathalie precis kommenterade: "meen huuur flyger å flänger du egentligen?" :D
ja knappt hinner man komma till lilla mysiga Leks innan man inser att de va lite väl litet å mysigt och bortkopplat från allt va verkligenheten heter. så då bytte ja de mot.. hammarby? de va ju också ett intressant val iofs. men här finns iaf familj och vänner!

inte för att det saknas de i Leks. mina älskade sambos e fasen som min familj. vilka totalt hysteriska kvällar vi har haft den här veckan!
igår började vi lugnt med Ljuskväll i våran stuga 22. typ som Tupperware-party fast utan tupperware och tanter över 40 haha. Massa goda doftljus osv. jag å therese satt i soffan å sniffade tills vi inte kände nån lukt mer, men min klara favorit va ändå: Bella Luna som doftade herrparfym. fatta å tända några såna i rummet när man känner sig lonely! perf.
sen gick alla å då spårade de såklart.

Jag och PoJo spelade Yatzy i flera timmar kändes de som. (förstå va lite man har att göra då) Först vann Pojje(för att han fuskade uppenbarligen eftersom att jag aldrig förlorar i spel) sen vann jag eftersom att jag alltid vinner i spel.
titta vilken fin medspelare/ bra vinnare/ bra förlorare jag e.
va förövrigt rätt underhållande när Pojje fick yatzy helt plötsligt, så jag skriker av fasa, han själv skriker av chock och glädje. och stackars Ida som sitter i soffan helt lugnt å ser på tv i stillan ro, flyger en halv meter rakt upp i luften och tittar på oss som vi va idioter.
yatzt e på fullaste allvar ska jag berätta för dej Idaho.

jesper ringde igår. sjukt trevligt, även om han skrattade åt mej som vanligt. förstår inte vad jag gjort? ;) kan iaf bli så att jag och ardalani drar oss ner mot uddevalla nästa helg. KÄNN PEPP! shit va kul. dock vet jag inte än om jar har pengar lr tid. men de ska nog gå att skrapa ihop lite av varje.. !

lutar mot en reunion med delar av Mansion ligan även imorron faktsikt. kan bli grymt. Richard e iaf aldrig omöjlig, han e Peppe :D hahaa

nej nu ska jag plocka lite i min garderob sen ska jag sova för someone has a date tomorrow...!! ;)
(jag och bror ska mötas upp i köket kl.12.00, steka lite ägg me bacon och njuta av en långbrunch) gött.
 styrs/hast
stugmys. kul att jag är ett lik.
vi är två riktiga jysk.

ok, someone's had a party while I was gone....

kom hit till Leks i söndags. helt själv till en övergiven stuga.. gick först i 45789346m från tåget och hem, kliver in genom dörren och till att börja med så fungerar inte hall lampan. great allt e kolsvart. sen kliver jag in och tänder, och upptäcker att hela stugan e dekorerad med ballonger och girlanger.
someones had a party while I was gone..!! ganska creepy när jag dessutom upptäcker till min stora fasa att ett fönster står öppet !! så jag ringer mor, pratar i telen med henne medans jag kollar under alla sängar, i alla skåp och bakom alla soffor(en). sen lugnade jag ner mej. lite.
men på allvar så ere nåt konstigt med våran stuga. jag har två nätter i rad vaknat, rufsat omkring i sängen, väckt emma, tänt lampan, skrikit å sen somnat om. och inatt... så vände emma sig om i sömnen så att jag vaknar. TROR hon. (jag minns inget.) sen babblade jag lite om ingenting alls tills emma frågar va ja pratar om egentligen.? då tänder jag lampan och emma får panik å frågar va ja håller på me!? då kläcker jag ur mej helt ovetandes, att jag trodde emma va på väg ner för stegen. varpå emma TROR att jag vaknar å kommer på att pratar i sömnen så vi börjar asgarva båda två så vi till å me väcker PoJo i rummet intill !! bara de att notera följande. jag fick hela denn historien berättad för mej under tacosmiddagen idag. jag SOV.
heltklart nåt som händer. plus att vi har konstiga verktyg i kökslådorna men ingen skärbräda. och ikväll, helt plötsligt ligger det ett paket med tre medaljer på golvet !! på riktigt, leksaksmedaljer.. ingen vet hur dom kom dit.. :/

ikväll har vi haft sambokväll med tacos, godis och sex and the city ! grym film. skrattar ihjäl mej när Charlotte bajsar på sig i Mexico !!
sen spelade vi rappakalja. grym rekommendation till festen, myskvällen etc!
och sen. kollade vi på beoynces "all the single ladies" video 102ggr. plus några helt grymma wannabes.
jag SKA kunna den dansen nångång !! shit vilket livsmål, mitt mission in life. skiter i om de blir när jag e 75 men jag ska stå där å sheaka röv. så de så.
 

älskar den här videon, den här låten, den här bruden, den här DANSEN!
när vi sökte hittade vi även en annan video med an grupp dansare som gör en egen version av låten.
kolla dom e verkligen riktigt grymma:


 
kan säga att aldrig har jag saknat att dansa så mkt !! känn tiden på musikal ! vilket liv. nej nu måste jag dansa. fast de kan jag inte för ja har så ont i alla muskler efter våra ständiga gymbesök. min triceps trodde jag typ skulle gå av idag. men jag höll !!

imorn Photoshop, Illustrator och InDesign. ska göra min portfolio och ett visitkort! grymt kul.
nu skrattar vi åt allt, jag å mina sambos. så nublire definitivt THE BED.
styrs! /hast.

pensionärer, snapsvisor, Vintagekläder och en miljonär !!

ojsan. nu gapar min plånbok tom och det va inte ens med flit.
jag kunde iofs ha räknat ut det innan att det skulle dra iväg med en shoppingrunda på söder.. men tji fick jag nu e jag pank å får leva på nudlar resten av... ja till onsda då jag får nya pengs :)

Tog bussen till Stockholm kl.11 i fredags. tänkte att jag åker tidigt så hinner jag träffa Honom. (som ni märker så refererar jag till honom, som Honom..)
och vad händer ?? Busskalaset får ett STOPP norr om Uppsala och eftersom vi är på motorvägen och den är avdelad med ett räcke i mitten så måste dom skicka en ny buss från GÄVLE..!? hjälp mej, där satt jag inträngd mellan diverse tanter och övriga pensionärer som skulle ner på någon slags konjakresa.. Toaletten fungerar inte, jag e kissnödig, jag har ingen som helst MAT med mej, inte ens godis, och jag börjar inse att jag kommer missa Honom.. och så, till råga på ALLT elände börjar pensionärerna sjunga snapslåtar! och skratta sådär högt och gällt som bara ladies över 50 kan.
jag höll på att få ett psykbryt och där va vi sittandes i nästan 2h !!
Tillsist delade busschaffören iaf ut lite kaffe och gobitar. Han frågade om vi kanske kunde dela på gobitarna eftersom de inte skulle räcka till alla..
GLÖM DE. jag tog en stor chokladboll och åt upp hela själv. socker e inte bra för diabetespensionärer. har jag hört.

tillsist kom vi fram. då börjar alla klappa som i ett flygplan å ja bara tränger mej ut för jag kan verkligen inte andas EN minut till i alla denna saliga blandning av pensionärsparfym. Chanel No.5 no more.

Kom fram till Centralen och insåg att jag var ensam. kanske inte helt oväntat men att jag aldrig kan lära mej att sluta hoppas..!! ... :/
kom hem till Sofy och kände mej som hemma. den tjejen e heeelt underbar. och hon blir inte sämre om man bjussar på lite choklad kan jag med erfarenhet säga! Vi försökte titta på Idol, men det enda vi tittade på var videon när Sofia spelar gitarr (ett breath-taking ackord konstant) och skriker med i låten som hörs i bakgrunden. Eller den försöker höras men kan inte riktigt överrösta Sofy å hennes gitarrspel. PLÖTSLIGT kommer, helt oprovocerat, ett 2 sekunder långt monkey-laugh med tillhörande freaky-face från ingenstans! alltså jag har kollat på den där videon 8756ggr nu och jag skrattar helt seriöst MER för varje gång. hahahaha. (säg inte de här till Sofy men den finns på facebook, enjoy! ;) )

Dagen därpå vaknar jag av ett gallskrik. då står sofia, som vanligt redo att ut å springa kl.08.00, i dörren och hoppar upp å ner som ett litet barn. Eftersom att det har SNÖAT minst 2 dec i sthlm i november!! helt underbart vitt ute, och det snöade fortfarande ! men kanske inte bästa shoppingvädret..
vi drog iaf på oss mössa å vantar och en fet halsduk att vira som babuschka runt huvet, och tog oss in till Söder för vår mycket efterlängtade shoppingspree. Och som vanligt slutade de med att jag hade så mkt kassar att bära på, att träna armarna på gymmet bleknade i jämförelse. plus att jag hade sveriges halaste skor så jag gled omrking å hojtade till varje gång jag tappade fotfästet. Hann även med att äta sushi på SAMBA sushi på götagatan som rekommenderas starkt! men övriga därinne undrade nog när vi skrattade så vi inte kunde andas eftersom vi råkade komma att tänka på a certain video... hahahh.

Lördagen avslutades med den årliga släktmiddagen på Stallmästargården. Sjujligt god mat och riktigt trevligt sällskap. jag och morbröderna satt och diskuterade bilar, (toyota e tråkig men hållbar) och mors kusin har precis köpt en ny svart cab med V8 å sticka... tror det menas att den e manuell.
Mammas kusin fyllde 50 och fick 3 miljoner i "present" av mammas morbror. varför e min släkt tät och inte jag? varför tar inte jag å fyller 50 med lite mindre mellanrum.
Kom aväen fram till att Morbror Calle sparar alla viktiga och oviktiga papper i ett kassaskåp för framtida utpressningsärenden. haha maffian.
Norrlands Guld var iaf den klara höjdpunkten. och då pratar jag inte om ölen, vilket de va tunt me, utan om HJORTRON!!
varma e dom guds gåva till lla som uppskattar en god efterrätt. typ jag.

nu ska jag upp till Leks igen. och om de e snö någon annastans i det långa landet falukorv, så gissa hur mkt de e där.. great. ska ta me mej nåt att läsa och massor att äta ifall vi får stopp den här gången.. OCH hörselkåpor ifall det av någon anledning kryllar av pensionärer!

kolla va jag fick med mej från sthlm hem i shoppingkassarna!  styrs/hast.

grym KISS-tröja och ett ribbat linne från herravdelningen på H&M ! asball vintageväska, beyond retro givetvis och en skön stor-tröja från Monki med största huvan nånsin.
Äntligen ett par lacktights som faktiskt ser lite lackiga ut! en klänning/tröja med stor krage från Monki oc hett skitballt paljetthårband á la Mischa Barton.
haha ttshirt och efterlängtat lila bälte, båda från beoynd.
håll med mej: verkligen SJUKT snygga stävlar, från Belle!! knähöga på mej dessutom! :D

sen råkade jag beställa från H&M för ett tag sen också.. fick hem det här voch en klänning för ett par dar sen..:
älskar halsbandet !! används redan flitigt fast Freddie såklart frågade: Ella varför har du en bandspelare runt halsen?

hötrs! höööj :)


att bryta ihop..

.. och komma igen. mitt absoluta mantra för den här veckan.
Svt har inte råd att anställa mej? OK fine I can take a hint. men tro inte att jag ger upp för då kommer jag ju sitta i kassan på ICA (no offense) resten av mitt faktiskt ganska långa liv jag har kvar. och nej, det e inget jag satsar på. så nu ska jag fasen slita hund i skolan och verkligen ta in allt va dom här överbegåvade människorna säger och gör. jag ska börja anteckna!
uuuh. nån gång ska ju vara den första, ska bara hitta en penna som inte e värdelös.
första veckan i leks började som den slutade, med ett gött å glatt gäng redo för en ferre anytime! igår fyllde Emelie.. eh.. ÅR! juste, år fyllde hon.. ;) och då ställdes det till med kalas i stuga 25! Även om vi i stuga 22 ska se till att våran stuga även denna omgången blir: the place to be. Vi skålade å höll tal och spillde och lekte helvilda sånglekar hela kvällen, och fler såna kvällar måste genast utlovas!!
Imorse fyllde PoJo år. eller han gör ju de hela dagen antar jag, men hursomhelst så gjorde han de imorse och jag och Ida hade varit över hos grannarna i stugan intill och bakat en tårta dagen innan. så imorse smööög jag upp, smööög ut, smööög iväg.. ända tills jag HALKAR på trappen å landar på marken med en duns som borde väckt alla lättväckta födelsedagsbarn, men icke. så jag smög vidare och hämtade tårtan, men när jag kommer tillbaka e PoJo i badrummet så jag väcker Ida och vi ställer oss utanför redo att ta ton.
då börjar människan DUSCHA!? hallå, hört talas om att stanna i sin säng på födelsedagen? gaad. så där stod vi i trevliga 10min å viskade med varandra ända tills han finally dök upp i dörren endast iförd randig handduk!
GRATTIS !!! :)
sen blev de bästa breakfasten ever, chokladtårta med vaniljfyllning och noblesstopping.. taackaarrr.


på tal om att bryta ihop och komma igen. va hårt de e när någon som står en nära mår dåligt. alltså extremt dåligt. I söndags fick vi åka akut med min bror Jonathan till sjukan, ingenting stämde och han fick tid för en akut operation. det va så svårt att se honom så svag och hjälplös. tur att pappa va där som emotionellt stöd, jag bröt ju ihop när han vaknade från operationen och fixk döva smärtan med trippla doser morfin.. Spenderade dygnet på sjukhuset, extremt deppig miljö. Men bror blev bättre och nu e han här hemma hos oss igen. (vilket kanske inte direkt e de bästa rehabet jag kan tänka mej haha) men det är i familjen.

på tal om familjen ska jag avrunda med Fredrikacitat igen. lite hårdare denna gång..
freddie sitter i sitt rum och leker med sin kompis Saga.
Plötsligt ställer Fredrika sig upp å säger med bitchig röst: "Hallå, e du här för att tråka ut mej eller!?"
hahahah stackars Saga tittade storögt sen återgick hon till att klä på en Barbie. :D

i helgen väntar den årliga Klan-middagen på Stallmästargården i stockholm. hela Simson(varför heter inte jag DEt i efternamn, då hade jag ju i princip redan varit känd?) sidan ska träffas, äta gott och prata om året som gått. Jag kanske inte har riiiktigt lika mycket att komma med det är året som förra, när jag började mitt utlägg om Tahiti vid förrätten och sen fick bli stoppad av en morsa som höll för munnen och sa: "ja de kanske räcker nu Ella" i bilen på väg hem.. :P
hinner med en shopping-spree med Sofy på söder på lörda också, och en mini supersnabb blixtdejt imorn - jaaaa.
sen back to leks..

styr in bilder imorn promise. men kika facebook nu för lite updt.bolibilder och annat gött!            

styrs/hast.


 

Ruttna löften..

nu ska jag hålla mitt eget ruttna löfte om att skriva lite oftare. va ju faktiskt bara ett par dar sen nu. nytt, svårslaget rekord.
men har även kommit underfund med att om jag skriver oftare kanske jag inte behöver skriva såna "romaner" som alla klagar på. haha ska försöka, promise.

hursomhelst. the very last day at Boli i fredas.. SÅ sjukt tråkigt, och surt å bittert å allt annat lagom dåligt. meen om dom tror dom e av me mej nu.. ehee jag kanske kommer tillbaka. ganska troligt faktiskt. Tråkigt att säga hejdå as usual, spec till Rasmus såklart, hur grymt team e vi liksom?
eftersom det va sista dagen hade jag planerat ett smärre bankrån, lr kanske kostymrån. va ska dom göra, avskeda mej? men sen snodde jag varken fina örhängen, vackra halsband, asgrymma skor eller underbara väskor. och va faktiskt ganska stolt över att jag motstått den totala frestelsen! ;)
Till och med VAKTEN i entrén tyckte de va tråkigt att jag skulle sluta, snacka om poppis right.
Efter dagens slut mötte Sofy upp på Centralen också tog vi vårt pick å vårt pack(mest pack faktiskt) och drog oss mot de stora skogarna i norr tsm.
och eftersom att vi inte hade pratat med varandra ända sen morronen... så hade vi mkt catching up to do. vilket övriga resenärer kanske inte va helt överförtjusta i. Plötsligt säger fotbollshuliganen som sitter breve Sofy med en mörk och allmänt mördar-inspirerad stämma: "Alltså FAN, skulle ni kunna DÄMPA er liiite(ironiskt. han menade mycket), jag har fasen jobbat hela jävla dan å de finns faktiskt andra i den här vagnen än ni!" orka va en surgubbe tänkte vi och pratade på i dom vanliga kilometrarna i timmen, men möjligen på ett par decibels lägre nivå.. :P

Att säga att
jag inte direkt mådde Hallontårta när jag vaknade imorse, e en KLAR underdrift. va hände frågar jag mej själv. alltså inte för att jag inte kommer ihåg utanför att jag e chockad över måttet av totalt CRAP man kan må på en dag.
när jag vaknade och såg mej i spegeln insåg jag att jag både såg ut som och levde som en halvtaskig Vince Neil, och tyckte dräför att vi kunde köra den planerade Mötley Crüe festen redan då när man ändå va i sämsta möjliga skick. men sen insåg jag att mitt "skick" va värre än beräknat.
men nu började jag i fel ände höreni, kvällen började ju faktiskt, innan den slutade. jag å sofy va två sugna sthlm:are som ville gå ut i Viken, men vi verkade vara dom enda? tillslut bestämde vi oss för att sitta hemma framför OC med en påse chips(och choklad sofia, givetvis) och så slutade vi känna pepp. MEN de blev inte så mkt me de uteblivna peppet, för två sek senare ringer Elin och bjuder ditt oss allihop eftersom hon insett att hon hellre dricker Dansk vodka med Vikens värsta än kollar på dåliga filmer me tjejligan! bra skit tänkte vi och peppet kom tillbaka som på beställning när vi sätter på radion och Agnes - On and on strömmar ut ur högtalarna. Blev en grymt trevlig kväll tillslut, berodde nog mest på sällskapet  :)

idag kände jag mej helt galet okapabel att åka tåg, så imornbitti bär det av till Leks och de snöiga skogarna.. Ska bli riktigt gött å träffa gänget igen, och till helgen ska jag å Sofy ha en minireunion e Stockholm eftersom vi insett att 8 veckor tsm med en själsfrände inte e riktigt enough. plus att nu när vi inte ses i veckorna, hur SJUKT mkt kommer iv inte ha att prata om på helgerna? aah jag får lov å säga som richard sa igår efter att ha studerat mej och sofia efter ett glas vin och att  inte ha setts på hela dagen: "alltså..? vem orkar ME er..?" haha.

nej nu blev de ju en roman iaf, lr novell iaf. men det struntar jag i för det e så jäkla kul å läsa. tycker ni.
ska avsluta med lite lillasystersnack i vanlig ordning.
Celina ska berätta för Freddie att det är Bambuskott i grytan:
"Freddie, det är faktiskt sånadär Gandhi-slott!" hahah. orka.

Sen säger följer den här koversationen mellan de tu:
Freddie: Åh kolla in, jag ser ut som James Blond!"
Celina: hahah Freddie, han heter faktiskt James BOMB!!"

hahahahaha älskar dom.
vi styrs snart lrhur? ska styra in lite bilder från helgen också senare för nu e de One Tree Hill på tv, i brist på OC.
btw så ringde Emma mej från Polen i fredas... i 8 sek!!! hah sen hände nåt lr så fick hon nog å la på! :D skönt å höra din röst iaf, saknar den och dej så du får gärna ge de ett nytt försök !

styrs/hast.



älskade gamla tider, samt underbara nya tider.

nya tider. igårnatt fick USA en svart president och jag tror verkligen ingen av oss förstår vilken sjukt historisk dag de e vi upplever. and jes I would have voted for him.
jag och Sofy kändes väldigt berörda och allmänt överseriösa så vi ställde klockan på 04.00 för att se vem som vunnit. bara de att när den ringer så förstår jag ingenting, sofia vaknar, sätter på tv:n och jag mumlar typ: eeh de e inte klart än. (fast jag ligger med huvudet i kudden åt andra hållet). så då stänger vi av tv:n igen å när vi vaknar på morronen slår vi på The voice och genast klämmer dom ur sig att Obama tog hem alltihop. så va va egentligen meningen med den där väckningen kl. 04?...
älskar att bo me sofy. alltså en bättre soulmate får vi båda två verkligen leta efter tror jag! igår skrattade vi i 40min åt sofias 101 försök att spela in ett vettigt mobilsvar. som hämnd va vi tvungna att lyssna på mitt och då insåg jag att jag låter som en dryg, halvt försupen 30+are med massa trafik i bakgrunden, så då skrattade iv inget mer åt de.

helgen som var. farmor citat: "Herrajeee!!" den va helt underbar! å de va inte bara för att sofia va borta.. ;) haha ne men sofy gled iväg hem till skogarna för att överraska sina nära så jag passade på att ha minireunion med två av mina kära.
Maria jag & Ida samlades i gamla underbara Örtagården, sen joinade Camilla och vi åt pasta, glass och sen bestod kvällen i princip av den där omtalade vattenpipan. Den som hittar ett kort på Maria Claesson utan vattenpipan i förgrunden får en hamburgare. vi delade på lite bubbel men sen helt plötsligt så stod jag å Ida där själva på tågstationen på väg in mot den stora staden i vilken ingen av oss faktiskt bor!? Ditchade. meen vi tog oss i kragen ända tills vi blev ditchade av stureplansvakterna för att vi vägrade bära canada goose samt stilettos sååå va gör man?
Vi gick till donken, bunkrade upp med diverse och satt där länge å väl å pratade om allt. efter i princip 5år(aaah) hade vi ganska mkt cathing up do to. sen väntade en stor säng på mej på idingö.

sjukt tomt och ensamt att vakna upp dagen efter, allmänt megaseg. dock helt underbart att inte ha Någon i örat som peppar en(försöker sitt bästa iaf) att följa me ut å spela frisbeegolf !? neje.
jag gick och köpte mej "frukost" dvs ostbågar, en rejäl cola och en godispåse med det allra bästa, sen la jag mej tillrätta i sängen igen och knäppte på ytterligare ett par avsnitt av OC. kan inte tröttna på den serien jag e ledsen.
sedan kom kvällen och Breimo och jag fick för oss vid 8-tiden att varför glider vi inte ut å gör stan på riktigt med EN PLAn den här gången? bra ide. så vi möttes upp och drog oss till Debaser. lite väl mkt hotell-lounge känsla till en början men sen började det gå ner i åldrarna (på ett bra sätt) och ordna upp isg ordentligt. vi såg helt sjukt bra ut båda två och lyckades bli bjudna på både det ena och det andra i princip helt utan effort.. ;) sen dansade vi till en helt sjuukt bra DJ, och efter en sista strawberry daquiri innan stängning drog vi oss vidare på efterfest på söder. Vilket i nästan 99 fall av 100 inkluderar sjukt sköna söderkisar och allmänt äckligt rött baginbox. kul hade vi och vi hann med en donken Slussen innan hemgång, en klassiker. Jag va innnaför dörren kl. 07.00 och de va helt askallt och frost ute, himmel nu e de vinter tänkte jag.
nästa dag vare inte lika kallt men jag gick iaf inte ut för jag gjorde tortellini med ostsås dubbla portioner och låg i sängen med dom å OC ända tills jag insåg att jag fick lov att ta tag i mitt liv.. ungefär kl.7 på kvällen när sofy äntligen kom hem.
Nu e breimo back in Gbg, Marron e back at KTH och snart e Hast back in Leks... känns ju definitivt lite sådär.

ska dock göra en fuling å smita hem den här helgen å överraska min kära familj helt. (hoppas dom inte läser min blogg herregud. men de gör om inte) ska dyka upp i dörren å va asglad. sen efter två minuter kommer jag iallafall va så trött på allt ståhej att jag låser in mej i min säng höll jag på att säga haha. mitt rum.
blir en tjejkväll ser det ut som imorn, och en efterlängtat häng me mina grabbar på lörda!!

den här veckan har varit den absolut roligaste på ..ja nånsin. Jag har gjort rekvisita och scenografi till SVTs lucköppning med Nassim al Fakir som kommer gå innan och efter varje avsnitt av julkalendern i svt1, svt2, svt24 och barnkanalen. ska bli så kul å se för det har verkligen blivit SÅ BRA! jag e så nöjd och Nassim e så bra och hela teamet har haft så sjukt kul ihop. (spec när vi skjutsar varann i studiogången på Bolisparken i 180) hoppas jag får göra fler sånahär grejer..!
knäppt asmkt kort så mina kära kamrater ska få se i Leks :)

nej nu.
har vi faktikst redaktionsfest på hela barnredaktionen om 30 min så jag känner pepp och glider dit snart. blir en tredagars, känns stabilt och inte direkt som någon ovanlighet. iaf inte nån surprise. Richard har styrt upp en lägenhet, där snackar vi surprise att han tog sig i kragen. han kan verkligen ta sig ordentligt i kragen nu eftersom han tappat bort, jag upprepar tappat BORT den där sjukt onödigt dyra å inte alls lika fina halsduken jag skämtade om i förra inlägget!!? vem orkar? grattis iaf. nu kan vi snart inte skämta om den längre.

ps. avslutar med en kommentar från Freddie igen. älskade 5åriga systeryster. mor försöker förgäves pränta in vem som nu blivit USAs president och frågar för hundrade ggn: "Fredrika, vem e USAs president?"
Freddie: "Alibaba"!

hahaha. styrs/hast.

RSS 2.0