dude looks like a lady

sitter å kollar på lägenheter samt sommarjobb i sthlm. nu orkar jag inte med en spontan person som mej själv t ex, nästa sekund ska jag ta me mej richard och åka till LA, göra en tatuering och hitta nånstans att bo.
impulsiv var ordet för dagen.

vi läste på tåget hit i Expressen om folk som kommit bort, lite läskigt. Men sen stod de om en gubbe, var lilla tant hade gått ut i köket för att se om kaffet var klart och när hon kom tillbaka var han borta..!?
ursäkta mej, men hur långt kan han ha hunnit liksom!? "Kokade kaffe - försvann" skön headline.

och apropå att jag tänker flytta till sthlm inom en inte alltför avlägsen framtid, så kom jag att tänka på när emma skulle försöka ta sig runt i staden, haha. hennes headline fick bli: "Flyttade till Stockholm - försvann!" ;D

Emma och Ida sitter och söker jobb som Myster Shopper vilket i princip går ut på att kika på hur affärerna sköter sig, i smyg!
de ska fylla i uppgifter om sig själva så står det: "Har någon i din familj glasögon?" vi skrattar. Sen spårade det och nästa fråga var: "Vad tycker du om fisk!?" hahahahah. dom vill även veta hur lång man e. haha vi kom fram till att de vill att man ska kunna smyga bakom fiskdisken utan att synas och utan att få en allergisk chock!!


skön musik en tisdaeftermiddag i stugan.





nu är det snart dags för tacomiddag! hoho va gott. grannstugan kommer över med bord å stolar och köttfärs å vi styrs upp vegsen! nu kör vi.

skänker en tanke till Emma som e i sthlm nu!! men som INTE kan stanna tills torsdag när jag kommer ner! aah.

styrs/Hast.

Kommentarer
Postat av: Emma Sambooo

Ja tror att ja blir en grymm smygare... Ja syns inte bakom disken och får ingen allergisk reaktion. Peeerf.



Förresten! om du ska hålla på å bo i Sthlm så måste du nog koppla mej lr nått om ja ska komma och hälsa på. På krogen också... haha

2009-01-27 @ 22:13:49
URL: http://emmanyberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0