jag älskar det.

NU är mina 5 veckor på Bolibompa och SVT öööveeerr.... så fruktansvärt tråkigt !
helt ärligt känns Leks så jäkla värdelöst just nu haha, men gryyymt kul å träffa sambo igen! vi tog oss en rejääl uppdatering i bilen påväg måndag morron i ottan !
nu har vi bosatt oss hos fröken Lindquist ca 200 asbra meter från skolan :D lysande inte sant.
såå snällt !

hinner dessvärre inte med någon längre genomgång av veckorna i sthlm men jag kan sammanfatta dem med ett ord: UNDERBART.
jag älskade varenda minut och jag ska tillbaka, både till huvudstaden och Boli.. :)
andra höjdpunkter är givetvis alla härliga stunder jag fått spendera med gamla vänner från förr och nya vänner från nu! bilder kommer på facebook. min och Hannas heldag med picknick i Hagaparken, grillning i solnedgången på klipporna och avslut på världens roligaste klubb va guuld. (synd bara att jag va tvungen att att ta nån slags underintelligent genväg till bussen genom ett vasst snår och skar upp hela benet, blod överallt å allmänt kaos men vi torkade bort de me lite tunnelbana!) dagen efter va så varm å full av bakfullhet så vi åt en halv toast och deckade på en filt i bara underkläderna haha.
(vilket medförde ett bättre förhållande till Hannas grannar - check)
Sen fick jag träffa underbara maria mångamånga ggr och några höjdpunkter var: sista april, christorante, vapiano och claessons familjefest, vattenpipa på vallhallavägen, sushi i vårsolen, applecrush på wayne's, självlysande armband och lustgas på marie leveau.. etcetc. och snart har jag minsann hört det ryktas om att sthlmsbarnet kommer upp till skogarna och gästar, yihiiii !! :)

"livet efter sthlm" känns sådär helt ärligt.
huvudstaden och allt jag gjorde där gör det både kul men framförallt suuurt å tråkigt att komma hem. (mot min vilja ska tilläggas) jag har både lyckats förenkla och (mest) komplicera min tillvaro faktiskt.
men samtidigt har jag aaaldrig mått så bra! jag löser detta.
och snart kommer mitt moraliska stöd/pekpinne äntliiigen hem från mörkaste Polen för att joina mej i sommarens alla hyss och oanständigheter!

ska nu avsluta en LIA-uppgift innan jag och sambo ska traska iväg och inhandla tandborstar som vi smidigt nog glömt hemma... (vi gör aaaallt tsm!!)
visar sig även att jag e ledig i helgen, LÅT det bli underbart väder TACK.
vi styrs snart /hast.

ps.titta noga på vardagar kl.18.00 i SVT1..ds.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0